”Fångarna på fortet”-profilen skadad

NÖJE

Tvingades avbryta inspelningen

1 av 3 | Foto: André Bouchet.

André Bouchet i ”Fångarna på fortet” har skadat foten – och har därför tvingats avbryta inspelningen.

Fortguiden medverkar därför bara i några avsnitt av höstens säsong.

– Vi saknar honom förstås på dagarna och tänker på honom, skriver programledaren Agneta Sjödin på Instagram.

Franska skådespelaren André Bouchet, också kallad Didier, har guidat runt de tävlande på fortet sedan starten 1990. Men det här året kunde han inte medverka i alla program – på grund av en skada.

Det berättar programledaren Agneta Sjödin i ett inlägg på Instagram.

”I år skadade han olyckligt foten och hann bara vara med i några program. Vi saknar honom förstås på dagarna och tänker på honom”, skriver hon.

”Gör ett jättebra jobb”

I inlägget delar hon med sig av en bild på den andra fortguiden, Anthony Laborde, som har varit med i ”Fångarna på fortet” sedan 2009.

”Anthony gör ett jättebra jobb och tillsammans lyckas vi få ihop det. Gunde och jag hittar ju dessutom ganska bra vid det här laget. Men våra tankar går till Didier och att han snabbt blir bättre. Kramar från Fort Boyard”, skriver Agneta Sjödin.

Flera skador på fortet

Två deltagare har skadat sig under årets inspelning av ”Fångarna på fortet”. I förra veckan skadade Samir Badran sin fot så allvarligt att man behövde tillkalla ambulans. Samma dag skadade sig Doreen Månsson, som landade fel på en skyddsmadrass och gjorde illa sig i benet.

I fjol krossade Rickard Söderberg sin axel, och Anna Book fick åka ambulanshelikopter från fortet efter att ha skadat magen.

ARTIKELN HANDLAR OM