Pernilla Wahlgren: ”Vi kallade oss flyktinglägret på skoj”

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Svarar på Filip Hammars kritik mot Micael Bindelfeld

1 av 4

Filip Hammar, 41, anklagade Micael Bindefeld, 57, för att hota sin personal och kalla teamets arbetsplats för ”flyktinglägret” under inspelningarna av ”Fest hos Bindefeld”.

Nu bekräftar festfixarens kollega Pernilla Wahlgren, 48, det sistnämnda - men menar att det bara var på skoj.

– Vi hade en jättemysig liten husvagnsavdelning och där kallade vi oss för flyktinglägret på skoj, säger hon i podcasten ”Gry och Anders med vänner”.

I somras riktade Filip Hammar svidande kritik mot festfixaren Micael Bindefeld och hans arbetsmetoder. I ett inlägg på Instagram menade tv-profilen att Bindefeld hånar och trycker ner sina anställda och bland annat har hotat att ”strimla” en medarbetare.

Filip Hammar anklagade också festfixaren för att kalla produktionens arbetsplats under ”Fest hos Bindefeld” för ”flyktinglägret”.

Nu svarar Pernilla Wahlgren, som jobbade med Micael Bindefeld i Kanal 5:s tv-program ”Fest hos Bindefeld”, på kritiken.

”Inte haft någon konflikt”

I podcasten ”Gry och Anders med gäster” berättar artisten att arbetsplatsen faktiskt kallades så, men att det inte var illa menat.

– Det var ju ett skämt. Jag och Sofia (Wistam) höll ju oss där också. Det stämmer att Micke var i sitt hus och vi andra i en husvagn, men å andra sidan, han bor ju där, säger hon.

Pernilla Wahlgren känner heller inte igen att Micael Bindefeld skulle ha använt skräckmetoder under arbetet.

– Jag har ju inte haft någon konflikt med honom och det har funkat bra.

”Han är pedantisk och hård”

Hon fortsätter:

– Jag har ju följt den där debatten och jag kan faktiskt inte tala för någon annan än mig själv. Det där är ju jättesvårt. Jag hoppas att den personen som har känt sig så mår bra idag och att de har kunnat prata om det och lösa det.

Pernilla Wahlgren beskriver Micael Bindefeld som en nitisk arbetsledare.

– Han är ju pedantisk och hård som chef, det vet ju alla. Sedan är frågan om någon är lättkänslig eller om det har hänt något när inte jag varit med.

Samtidigt ifrågasätter hon Filip Hammars Instagraminlägg.

– Hade Filip varit med själv och känt sig illa behandlade hade det varit en sak, men det är alltid svårt att föra någon annans talan. Det kan ju inte jag göra heller.

LÄS OCKSÅ

Tronspelet – en podcast om Game of thrones

Publicerad:

LÄS VIDARE