Bagges kärleksplaner i sommar: ”Vi njuter av varandra”

NÖJE

Nu hyllar Laila också kärleken med en kyssbild

1 av 3 | Foto: Laila Bagge.

Laila Bagge jonglerar med flera program i radio och tv.

men snart väntar kärlekssemester till Italien med pojkvännen Korosh Kananian.

– Vi njuter av varandra, säger hon.

Laila Bagge, 43, har haft ett späckat schema. Fram tills förra veckan spelade hon in sitt nya inredningsprogram ”Rum för dig” med premiär på TV3 i höst, samtidigt som hon gjort ”Rix morronzoo” om morgnarna. Det gör hon fram tills midsommar.

Men pojkvännen Korosh Kananian, 25, får också plats i schemat – en kärleksresa väntar i dagarna.

– Nu i juni åker vi på semester till Italien och sedan i juli åker jag och en väninna med våra barn till Maldiverna, säger hon.

Nu hyllar hon också kärleken med en kyssbild och texten ”Du” kort och gott.

”Vi njuter av varandra”

Laila Bagge har redan tidigare berättat att hon inte vill gifta sig igen.

– Jag älskar honom, det går inte att ta det mycket längre än så, om det är barn du fiskar efter så har vi inte diskuterat det. Vi njuter av varandra och har inte haft den diskussionen, säger hon.

Paret håller dock på att starta ett företag ihop.

– Jag kan inte säga mer om det ännu. Det tar längre tid än jag trodde, men ska man göra något ordentligt så tar det tid, säger hon.

Romantiska kärleksgåvorna

I slutet av förra året bytte de dock armband med varandra i en privat ceremoni. Smyckena har inskriptioner med det datum då de träffades första gången.

– Det roliga var att vi fick samma idé samtidigt, Korosh köpte två och jag med. Så vi har faktiskt två, han i silver och jag i guld, säger hon.

Efter sommarsemestern väntar comeback i radion och två program för TV3: säsong två av ”Kan vi hjälpa till?” och ett nytt ännu hemligt program i en annan genre som sänds till våren.

Blir det aldrig för mycket jobb?

– Ibland kan det självklart bli för mycket men det har fungerat bra med radio och ett tv-program nu. Till hösten blir det lite mer, absolut.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!