Beskedet: ”Wahlgrens värld” får ny säsong

Pernilla: Ovanligt att man vågar visa att allt inte är perfekt

1 av 4
NÖJE

”Wahlgrens värld” kommer tillbaka.

I säsong två öppnar Pernilla Wahlgren och familjen upp dörrarna till sitt liv som hon själv beskriver som ’kaosigt’.

– Vi har inte välstädat, vi bråkar, tjafsar och gråter, säger hon till Nöjesbladet.

I ”Wahlgrens värld” på kanal 5 visar Pernilla Wahlgren med familj upp sin vardag med allt från modefotograferingar och spanienresor till hundkalas och bråk om tvätten. Nu är det klart att tv-programmet får en andra säsong. Inspelningarna är redan igång och programmet har premiär i höst.

– Responsen har varit hundraprocentigt positiv från alla håll och kanter. Vi är ju bara oss själva. Vårt liv är inte direkt inrutat, kalt eller perfekt. Det är ju lite kaosigt och jag har ingen direkt koll på vad jag ska vara nästa dag, säger Pernilla Wahlgren till Nöjesbladet.

”Turbulent familj”

Enligt Pernilla kan det ibland kännas både jobbigt och utelämnande att ha en kamera som följer en dagligen.

– När vi gick in i det här tänkte vi att ’shit hur ska det gå’, vi är ju en ganska turbulent familj’ och jag och Bianca har haft våra schismer. Samtidigt kände vi nog allihopa att ’nej vet du vad, så där har alla det hemma’.

”Bråkar och tjafsar”

Pernilla berättar hur hon ofta får både brev och mejl från tonårsmammor som berättar att de känner igen sig.

– Det var en Lidingömamma som kom fram till mig och sa att ’jag och min tonårsdotter sitter och kollar på ert program tillsammans och sen diskuterar vi’. Folk säger att det är skönt att någon visar hur det verkligen är eftersom att man, på den här fina ön, inte pratar om sånt, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att det är ganska ovanligt att man vågar visa att allt inte är perfekt bakom ytan. Vi har inte välstädat, vi bråkar, tjafsar och gråter. När folk kommer fram säger de ofta att vi också har en enorm kärlek och värme i familjen och att vi är oss själva.

ARTIKELN HANDLAR OM