Tony Irving om Trumps dans: ”Deprimerande”

Dansexperten: ”Hade önskat att Trump åkte hem direkt från Let's dance”

1 av 5
NÖJE

Under fredagen tillträdde Donald Trump som USA:s president, någonting som firades med en dans med frun Melania Trump.

Men framträdandet har fått minst sagt blandande betyg.

Vi bad Let’s dance-domaren och experten Tony Irving betygsätta parets svängom.

– Jag hade önskat att Trump åkte hem direkt från Let’s dance, säger Tony Irving.

Under fredagen tillträdde Donald Trump som president för USA, och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Någonting som människor bland annat reagerat på är den dans som Donald Trump och Melania Trump visade upp för de balgäster som deltog på kvällens festligheter.

Parets dans har hånats på sociala medier och flera tidningar har tagit upp det aningen iögonfallande framträdandet. Vi lät dansaren och tv-profilen Tony Irving säga sitt om vad han tyckte om den nytillträdda presidentens framträdande.

– Han har precis blivit Amerikas president, men i kroppspråket är det stelt, stift, orytmiskt och kallt, det finns ingen känsla eller interaktion mellan dem som par, säger Tony Irving när han ser klippet.

”Han hade fått åka hem direkt”

Irving kan inte se någon glädje i presidentens samspel med sin partner och är övertygad om att han bara tittar på henne när han verkligen måste.

– Om det här var i Let’s dance hade jag önskat att han åkte hem direkt från programmet, gud vad självisk han är som dansare, säger han.

Irving väljer också att kritisera musikvalet, ”My way” med Frank Sinatra, en sång som handlar om att se bakåt, snarare än framåt.

– Jag tycker det var ganska deprimerande.

Så, vilket slutbetyg får då paret Trump av dansexperten?

Utan någon som helst tvekan eller oklarhet så faller expertens dom: ett plus av fem möjliga, det blir presidentens betyg efter parets svängom.