Casper Janebrink om smärtan i ”Bingolotto” – och livet som småbarnsfar: ”Njuter”

Åldersskillnaden till kärleken Therese: ”Hon kan kalla mig för surgubbe”

Publicerad 2024-07-07

Han mötte kärleken i 17 år yngre Therese och de bestämde sig snabbt för att försöka bilda familj.

”Bingolotto”-aktuella Casper Janebrink njuter nu av småbarnslivet. 

– Jag förstod redan från början när jag blev förälskad att det kunde handla om att starta om på nytt.

I söndags var det premiär för ”Bingolottos sommarkväll” med Agneta Sjödin, 56, och Casper Janebrink, 54. När Aftonbladet pratar med den sistnämnda dagen efter så klagar han på ett rejält ryggskott.

– Idag är det inget vidare. Jag kravlade mig ur sängen och vår son Hugo hängde över mig och jag kände bara låt mig bara.

Casper Janebrink och Agneta Sjödin

Smärtan under sändning

Däremot säger Janebrink att han kunde genomföra Bingolotto-sändningen utan större problem.

– Jag hade lite ont i ryggen när jag skulle resa mig från sittande till stående, men jag tror inte tittarna märkte något. Jag hade problem innan sändningen att dra på mig strumporna och jag skrattade åt mig själv, att jag har blivit så gammal så jag inte ens klarar av det längre.

Trots ryggskottet och ett och annat misstag med att titta i fel kamera så är Casper Janebrink ändå nöjd med sin insats.

– Jag tycker nog jag är värd fyra plus ändå.

Arvingarna.

Ska spela i Finland

Annars börjar sommaren lite problematiskt. På fredag åker Arvingarna i väg för tre spelningar i Finland, precis när ”Bingolottos sommarkväll” ska sändas live från Askims strand.

– Så är det, vi spelar fredag och lördag. På söndag flyger jag till Sverige för att göra Bingolotto, sedan får jag stiga upp tidigt på måndag morgon för att vi har ett gig till på Åland.

Hur pusslar du in familjen i allt det här?

– Vi hade sådan tur så vi hade barnvakt till Hugo under Arvingarnas premiär i fredags så Therese följde med mig ned till Lomma. Det kan hända att Hugo och Therese följer med på någon enstaka spelning i sommar, men inte så mycket.

Casper Janebrink med nya flickvännen Therese Andersson på efterfesten efter deltävling 1 i Melodifestivalen 2023 i Göteborg.

Livet som småbarnsfar

Sonen Hugo som Casper Janebrink har med kärleken Therese Andersson fyller två år i september och han beskriver ett liv som är allt annat än lugnt.

– Hugo är vild och galen och hittar på massa bus hela tiden så man får hålla koll på honom. Men han är glad och härlig, det är jättekul. Jag njuter.

Du har ju två barn sedan tidigare som är i 20-årsåldern, är du annorlunda som pappa nu?

– När man få första barnet är man lite nojig, sedan avtar det när man får sitt andra barn. Nu med det tredje så är jag ännu lite coolare och lugnare. Men jag försöker nog vara likadan som med mina äldre barn Alice och Felix. Jag gillar att vara en engagerad pappa och går upp mitt i natten och byter blöjor.

Casper Janebrink med kärleken Therese Andersson.

Funderingar på syskon

Det skiljer 17 år mellan Casper Janebrink och Therese. När paret träffades hade hon inga barn.

– Jag förstod redan från början när jag blev förälskad att det kunde handla om att starta om på nytt, någonstans kommer det nog att innebära att det kan röra sig om att skaffa barn. Nu kom Hugo in i vårt förhållande ganska snabbt, men jag var beredd på det och kände att vi löser detta.

Däremot är de överens när det gäller synen att skaffa fler barn.

– För Hugos skull så hade vi kanske velat skaffa ett syskon, men Therese och jag har diskuterat det och vi väldigt nöjda med situationen som den är. Sedan ska man aldrig säga aldrig.

”Hon kan kalla mig för surgubbe”

Tycker du att åldersskillnaden mellan er märks?

– Jag kan märka det på att vi ibland har olika synsätt på saker och ting. Jag är uppväxt på 1970-talet och då var det helt annorlunda än vad det är idag. Therese kan säga att jag är kvar i det gamla och då säger jag att jag har med mig det från jag var liten. Men jag tycker jag har blivit berikad tack vare att Therese är yngre. Hon lär mig en massa saker som jag kanske borde ha lärt mig, haha!

Kan du få höra att du är lite fyrkantig?

– Jag kan få höra att nu är du väldigt gammal i ditt sätt att tänka och hon kan kalla mig för surgubbe och då svarar jag att det har du faktiskt rätt i.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln