Därför försvann Nardos Alberto spårlöst efter ”Big Brother”

”Skriker efter hjälp”

Nardos Alberto.
Nardos Alberto.

I flera månader har ”Big Brother”-profilen Nardos Alberto varit spårlöst försvunnen.

Nu berättar hon sanningen om vad som egentligen hänt.

”Man får konstant ångest, panikattacker och man krigar med sig själv konstant”, skriver hon på Instagram.

Under våren gjorde Nardos Alberto, 23, succé i ”Big Brother”. Tittarna röstade till slut fram henne till en hedrande andraplats. Men strax efter ”Big Brother”-finalen försvann hon spårlöst. Hon slutade att uppdatera sina sociala medier och många spekulerade i vad som hade hänt.

Nu har Nardos gjort sitt första inlägg på Instagram på flera månader. Hon förklarar där varför hon varit frånvarande så länge.

”Det har varit många spekulationer om vad som har hänt med mig på senaste tiden, en utav anledningarna till att jag inte varit så aktiv är på grund utav att jag har haft corona.”

Nardos Alberto och bilden i inlägget hon lade upp på Instagram.
Nardos Alberto och bilden i inlägget hon lade upp på Instagram.

Drabbats av depression

Men det är inte bara corona som gjort att hon dragit sig undan. Nardos skriver om hur hon förlorat någonting, men går inte in på detaljer. Det i samband med coronan ledde till att hon gick in i en depression.

”Man kan säga att man till slut faller in i ett djupt mörkt hål så långt ner det bara går utan att man kan göra någonting åt det. Man får konstant ångest, panikattacker och man krigar med sig själv konstant”, skriver hon.

Nardos Alberto: ”Skjutit bort dem”

I dag går hon till en psykolog för att få hjälp att komma ur depressionen. Hon ska nu prioritera sig själv och sitt eget mående i första hand.

”För i slutändan har man bara sig själv och det är med dig själv du ska leva med för resten av livet. Man kan inte sträcka ut en hand till någon som behöver hjälp, när man själv skriker efter hjälp.”

Hon avslutar med att tacka sin familj och sina riktiga vänner som stått vid hennes sida genom allt.

”Trots att jag har skjutit bort dem och inte svarat alls så har de funnits där för mig på avstånd och gett mig den tiden jag behöver. Jag är oändligt tacksam för dem.”

Aftonbladet har sökt Nardos Alberto.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN