Justin Bieber talar ut om inställda turnén

Stjärnan: ”Jag vill att min karriär ska vara hållbar”

1 av 2 | Foto: Dave Hogan / AP TT NYHETSBYR N
Justin Bieber.
NÖJE

Justin Bieber, 23, ställde in de 14 resterande spelningarna av sin turné.

Nu talar popstjärnan ut om avbrottet.

”Jag vill att min karriär ska vara hållbar, men jag vill också att mitt hjärta och min själ ska vara hållbara”, skriver han på Instagram.

För två veckor sedan fick besvikna fans beskedet att Justin Bieber ställer in de resterande 14 spelningarna av sin ”Purpose”-turné. Sedan dess har det spekulerats vilt i hur popstjärnan mår.

Nu bryter Bieber tystnaden med ett långt och känslosamt Instagraminlägg – där han berättar varför han behöver en paus.

”Att jag tar den här tiden nu betyder att jag säger att jag vill vara hållbar. Jag vill att min karriär ska vara hållbar, men jag vill också att mitt hjärta och min själ ska vara hållbara så att jag kan bli den man jag vill bli, den make jag så småningom vill bli och den far jag vill bli”, skriver han.

”Har låtit rädsla styra”

Han kommenterar också det något turbulenta liv han levt de senaste åren.

”Jag har låtit min osäkerhet få mig ibland, jag har låtit mina trasiga relationer diktera hur jag har betett mig mot människor och hur jag har behandlat dem! Jag lät bitterhet, avundsjuka och rädsla styra mitt liv!!!”.

Nu vill han vända det.

”Mina tidigare beslut och tidigare relationer ska inte få diktera mina framtida beslut och framtida relationer. Jag är VÄLDIGT medveten om att jag aldrig kommer att vara perfekt och jag kommer att fortsätta göra misstag. Jag vill vara en människa som lär sig av dem och växer av dem.”

ARTIKELN HANDLAR OM