Oväntad twist i premiären av ”Paradise Hotel”

Publicerad 2017-02-06

Premiären av ”Paradise Hotel” innehöll en oväntad twist.

I första parceremonin fick killarna en chock när de skulle möta tjejerna för första gången.

– Jag tänkte: ”vad har jag gett mig in på?”, säger Sanel Dzubar.

Årets upplaga av ”Paradise Hotel” började med en oväntad twist. I det första avsnittet ska killarna möta tjejerna för första gången, men de får sig en rejäl överraskning. I stället kommer tjejernas mammor in med uppgiften att välja en lämplig partner åt sina döttrar.

– Ordet ”wow” summerar hela känslan när de kom in där, för vi väntade oss ju verkligen tjejerna, säger Kevin Poshkohani, 22.

Även deltagaren Sanel Dzubar, 26, blev förvånad när de presenterades för fem mammor i stället för fem unga tjejer.

– Jag tänkte: ”vad har jag gett mig in på?”. Är det här verkligen ”Paradise hotel”, eller är det kanske ”Farmen” jag skickats till, även fast det var en exotisk plats. Jag försökte gilla läget, säger han.

”Råkade säga något dumt”

Mammorna ägnar en hel dag åt att lära känna killarna och intervjuar dem alla i enrum. Kevin Poshkohani får då frågan om hur han ser på svartsjuka, och svarar att ”man vill inte dela med sig av sin leksak”.

– Jag råkade säga något väldigt dumt som jag egentligen inte tycker eller känner. Jag ville utveckla mitt svar till något roligt och jag slängde ur mig det innan jag hann tänka, säger han.

När det är dags för mammorna att para ihop sina döttrar med killarna blir Kevin utan partner och tvingas flytta in på Solo.

Programledaren Malin Gramer beskriver twisten med mammorna som fantastiskt rolig.

– Det bästa med att göra programmet är när man får överraska deltagarna. De tror att de vet exakt vad som kommer hända och så vänder man uppochner på deras värld, säger hon.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln