Calle Schulman om separationen från Anitha: ”Har börjat träna”

Berättar i podd: ”Har olika knep” för att bota ensamheten

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

Nu berättar Calle Schulman om kriserna efter separationen från Anitha.

Han har börjat träna, orkar inte laga mat – och köper blommor till sig själv.

– Jag har olika knep för att bota ensamheten, säger han i ”Schulman och Gårdinger”.

I december meddelade Calle och Anitha Schulman att de separerar.

Sedan har de varit fåordiga om känslorna kring beslutet.

Nu gör Calle Schulman helt om och berättar om sitt nya liv i en ny podd ihop med Pontus Gårdinger. I varje avsnitt ska duon reda ut hur Calle Schulman mår.

I det inledande avsnittet berättar Calle Schulman att han lagt om livet radikalt efter uppbrottet.

– Jag har börjat träna något oerhört för att få fram de här speciella musklerna som siktar mot könet. Jag går runt med ganska mycket ögon och då säger folk: Calle, du är ju i en superkris, säger han.

”Tappar fotfästet”

Pontus Gårdinger, som själv separerade från Karin Myhrenberg efter 13 år ihop i början av 00-talet, håller med om att Schulman blivit radikalt förändrad efter händelsen.

– Ja, du har ganska nyligen brutit upp ett långt förhållande, ni har barn tillsammans det är nåt stort som skakat om hela livet. Jag har gått igenom samma sak men för ganska längesen, det är nytt för din del. När jag tittar på dig eller hör dig prata går det verkligen uppochner. Ibland känns du superstabil, och ibland famlar du runt som att du hela tappat fotfästet, säger Pontus Gårdinger.

”Jävligt sorgligt”

Det hårdaste med singellivet är att laga mat, säger Calle Schulman.

– Det är ganska många fysiskt ensamma timmar, det värsta är när man ska laga mat till sig själv, det är jävligt sorgligt tycker jag. Det första är att handla maten, då brukar jag ofta gå och köpa pizza. Det har till och med hänt att jag köpt två pizzor och slängt den ena på vägen hem, säger han.

När det känns extra jobbigt har han tagit till ”olika knep”.

– Som att försöka hålla det fint och städat, jag har börjat köpa blommor till mig själv, liljor och så, som jag också byter vatten på varje dag och anstränger mig. Jag tror att det ska påminna om att här bor det någon annan också, säger han.

Publicerad: