Per Holknekt ska bli pappa igen

1 av 3
NÖJE

Per Holknekt, 56, ska bli pappa igen.

Tillsammans med fästmön Linda, 41, väntar han tillökning.

– Det ska bli fantastiskt att få en dotter i juli, säger han i det senaste avsnittet av Beslutspodden.

Modeentreprenören och föreläsaren Per Holknekt ska bli pappa igen. I det senaste avsnittet av Beslutspodden berättar han att han och fästmön och sambon Linda ska bli föräldrar.

– Jag ska bli pappa i sommar, det är häftigt, det är coolt, det gillar jag. Jag är överlycklig, det är en väntad och planerad sådan så det ska bli fantastiskt att få en dotter i juli, säger han i podcasten.

I oktober friade Per Holknekt till sin Linda och sedan dess har de varit förlovade. De bor också ihop och har varit skrivna på samma adress i Djursholm sedan slutet av november.

”Kan diskutera ålder”

Per har en dotter från ett tidigare förhållande, Julia, 21, men säger i Beslutspodden att han känner sig bättre lämpad att bli förälder nu, vid 56 års ålder.

– Man kan diskutera min ålder hur många gånger man vill, säger han.

– Jag har aldrig varit bättre beskaffad att bli pappa i hela mitt liv än vad jag är precis just nu. Jag har ett jobb som ger mig tid att finnas där. Jag har ett lugn i mig, jag har ju gjort allt, jag har inga nyfikenheter kvar, så jag kan finnas där. Jag har ingen längtan ut, jag vill vara hemma, så nej, just nu är en fantastisk tid för mig att ingå i föräldraskap. Bästa möjliga, säger Holknekt i podcasten.

ARTIKELN HANDLAR OM