Isabella Löwengrip: Jag har aldrig älskat någon man

Av: Ebba Thornéus

Publicerad:
Uppdaterad:

Senast i förra veckan avslöjade entreprenören Isabella Löwengrip att hon har en ny hemlig kärlek i sitt liv.

I en stor intervju med Dagens Nyheter berättar hon nu detaljer om sitt kärleksliv.

– Jag har aldrig älskat någon man, jag vet inte hur det är, säger hon till tidningen.

De senaste åren har varit turbulenta för bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28.

2017 gick hon och och exmaken Odd Spångberg, 31, som hon har barnen Sally och Gillis med, skilda vägar och i höstas tvingades Isabella Löwengrip fly utomlands med familj och livvakt, efter att hon själv uppgett en person i hennes närhet utsatt henne för fara.

Isabella Löwengrip.
Foto: JERKER IVARSSON
Isabella Löwengrip.

Efter incidenten var Isabella singel i flera månader, men så sent som förra helgen avslöjade hon på sin blogg att det finns en ny hemlig kärlek i hennes liv:

”Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad.”

”Aldrig älskat någon man”

I en stor intervju med Dagens Nyheter utvecklar hon nu sina tankar kring förhållanden och berättar samtidigt om sin rädsla för att behöva leva ensam i framtiden.

– Det svåra är kanske att någon gång kunna släppa in en människa på riktigt i livet. Jag har aldrig älskat någon man, jag vet inte hur det är. Så det finns absolut en emotionell rädsla, eftersom jag aldrig lyckats släppa in en person, berättar hon öppenhjärtigt i intervjun.

På frågan om hon vill lyckas med att kunna släppa in en person svarar hon ”inte nu”.

– Jag vill någon gång i framtiden hitta någon att älska, och för mig är det viktigt att personen har samma prioriteringar och ambitioner. Därför är det så viktigt för mig att hitta någon som har samma livsstil.  Just nu träffar jag en person som har just det, och jag hoppas och tror att det visar sig vara bra för mig. Men vi får se, tiden får utvisa vad som händer, säger hon i DN-intervjun.

Publicerad:

LÄS VIDARE