Annica Englund om relationen med NHL-stjärnan

Annica Englunds nya pojkvän är NHL-stjärna.
Annica Englunds nya pojkvän är NHL-stjärna.

I höstas flyttade Annica Englund till Kanada för kärlekens skull.

Men influencern vägrar fortfarande berätta vem nya pojkvännen är.

– Det känns inte som att jag pallar att vår relation ska bli andras business, säger hon.

Det var i slutet av sommaren som 29-åriga influencern Annica Englund, som blev ett känt ansikte efter sin medverkan i realityserien ”Big Brother” 2012, gick ut med att hon skulle flytta till Kanada.

Anledningen var att Annica Englund hade mött kärleken, dock har hon konsekvent vägrat berätta vem det är hennes hjärta klappar för. Men efter ett inlägg på Instagram i november kom det fram att det rörde sig om en NHL-stjärna.

”Så det här är anledningen till varför jag hamnade i Kanada. Jag var på min första NHL-match igår. Visserligen en träningsmatch men ja, det var lite sjukt... Kommer bli ett spännande år det här”.

”Är mellan honom och mig”

När Aftonbladet träffar Annica Englund på skönhetsgalan Daisy Beauty Awards skruvar hon generat på sig och skrattar till när vi påtalar att det enligt rykten rör sig om 25-årige hockeyspelaren Elias Lindholm.

– Det kan vara det, det kan inte vara det… Men det känns inte som att jag pallar att vår relation ska bli andras business. Det är mellan honom och mig och det är skönt att kunna dra en gräns. Han är inte heller någon sociala medier-kille.

Hur länge planerar ni att stanna i Kanada?

– Han har kontrakt där i fyra år till, sedan vet man aldrig vilken stad man hamnar i, eller vilket land, vi vet ingenting. Men han är tillräckligt ung för att kunna fortsätta säkert tio år till med hockey.

Är ni kära och lyckliga?

– Ja, det är vi verkligen!

Elias Lindholm.
Elias Lindholm.

Saknar att dj:a

Någon förlovning verkar dock inte vara i sikte ännu.

– Det har ju bara gått ett halvår. Jag är lycklig både med eller utan en ring på fingret, det spelar faktiskt ingen roll.

Är barn något som lockar?

– Barn är väl alltid trevligt… Men jag vill komma hem till Stockholm och jobba en sommar. Minst! Jag vill bara göra min grej och det är svårare att jobba där borta. Och jag saknar verkligen att göra min grej, jag vill bara åka runt och göra dj-spelningar. Men min sambo är ju också svensk och vi bor i Sverige när det är uppehåll och sedan när säsongen drar igång igen flyttar vi tillbaka.

Något Annica Englund också saknar är den svenska huvudstaden.

– Det går jättebra i Kanada, även om det är väldig ovant. Det är annorlunda och jag saknar Stockholm jättemycket. Men jag har ändå kul där och får mycket tid med min sambo.

Innan Annica Englund mötte kärleken i sin hemlige hockeyspelare hade hon ett omskrivet förhållande med Marcelo Peña.

 

Publisert:

LÄS VIDARE