Ola-Conny Wallgren

Ola-Connys kärleksbesked: Inga fler relationer

Tv-profilen är trött på förhållanden

avLinn Elmervik

Ola-Conny har fått nog av kvinnor.

Nu planerar ”Ullared”-profilen ett liv som evig singel.

– Problemet med flickvänner är nästan alltid att de vill förändra ens tillvaro så himla mycket, säger han till Hänt.

I våras bröt Ola-Conny Wallgren, 55, och fästmön Cecilia, 38, sin förlovning.

Nu är tv-profilen trött på relationer och meddelar att det avslutade förhållandet var hans sista. Istället satsar han på en vardag med katten Svinto som sällskap.

– Nu är det bara Svinto som gäller, min katt och följeslagare. Han sitter och väntar på mig när jag kommer hem från jobbet. Han är den trognaste partnern jag någonsin haft. Han klagar aldrig, han ställer inga krav, han är alltid nöjd, säger han till Hänt.

”De vill gifta sig”

Han tycker att relationer kräver för mycket anpassning.

– När man är så här gammal har man funnit sig tillrätta. Jag är inte omedgörlig när det gäller att anpassa mig till en ny person men problemet med flickvänner är nästan alltid att de vill förändra ens tillvaro så himla mycket. De vill gifta sig, skaffa barn och göra annat som jag tycker redan är avklarat. Det blir bara komplicerat.

Foto: Marcus Ericsson
Ola-Conny.

Men det råder ingen brist på intresserade kvinnor. Ola-Conny får varje dag brev från kärlekskandidater som vill träffas.

– Jag öppnar breven med stor respekt. Brevskrivarna har ju gjort sitt yttersta för att nå sina kärleksmål. Däremot skulle det aldrig falla mig in att ta kontakt, säger han till Hänt.

”Borde lärt känna varandra”

Ola-Conny och före detta fästmön Cecilia träffades 2018 och förlovade sig kort efteråt. I efterhand tycker Ola-Conny att de borde väntat med att byta ringar.

– Visst är jag ledsen över att det blivit såhär, men jag kan ändå konstatera att vi ville så olika saker. Dessutom borde vi har lärt känna varandra lite bättre innan vi förlovade oss. Vi funkade inte ihop, har han tidigare sagt till Hänt.


PODD: Älskade hatade dokusåpa

I podden ”Världens bästa tv” pratar vi om dokusåpor. Hur ser framtiden ut?

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM