Ufo

Jo Wood: Jag är en utomjording

Rolling Stones-profilens exfru övertygad – ”Delar av mitt DNA kan komma från en annan planet”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Hon säger sig ha sett UFO:n flera gånger.

Enligt Jo Wood kan hennes fascination för besökare från yttre rymden bero på att hon själv är delvis utomjordisk.

– Även fastän jag vet att jag föddes på den här planeten känner jag att kanske mina anfäder, eller en del av mitt DNA kan ha kommit från en annan, säger hon i en intervju.

Jo Wood, 64, säger sig ha sett sitt första UFO för över 20 år sedan, ett flygande föremål över vattnet när hon var på en strand i Brasilien.

I en intervju med You Magazine berättar den förra modellen och tv-personligheten, som har två barn med exmaken och Rolling Stones-stjärnan Ronnie Wood, 72, om flera möten med vad hon själv tror är besökare från yttre rymden.

– Flera år senare var jag på Rolling Stones turnéplan, 10 000 meter över Sydamerika, när ett blågrönt klot svävade utanför fönstret. Min son Tyrone, som var 15 då, såg det också. Jag fick samma känsla som på stranden i Brasilien, att det här var inte från vår planet, säger hon till tidningen.

Övertygad

Hon säger sig ha varit fascinerad av rymden och utomjordningar sedan hon var tonåring och beskriver hur hon slukat UFO-dokumentärer efter sina egna möten med det okända.

Jo Wood, som också gör en podcast om möten utomjordingar, säger i intervjun att hon är övertygad om att jorden har haft besök från yttre rymden sedan tusentals år. Och tror också att hennes egen fascination för rymden kommer från att hon själv delvis är är en rymdvarelse.

– Jag står ofta på tomten när det är klart väder, stirrar upp i skyn och tänker: ”Kom igen nu, visa er”. Även fastän jag vet att jag föddes på den här planeten känner jag att kanske mina anfäder, eller en del av mitt DNA kan ha kommit från en annan, säger hon till You.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd - handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för Ola ”Ulla-Bella” Ström

ÄMNEN I ARTIKELN

Ufo

Ronnie Wood