Daniel Norberg

Daniel Norberg attackerad av krokodil

Av: 

Andreas Ekström

NÖJE

TV4-programledaren Daniel Norberg hade en dramatisk medverkan i ”Fångarna på fortet”– en krokodil bet honom i nacken.

– Det var obehagligt, säger han i programmet ”Efter fem”.

Fredagens avsnitt av ”Fångarna på fortet” är dramatiskt. Jon Henrik Fjällgren, 32, bryter foten och Daniel Norberg, 29, programledare för humorprogrammet Mumbo Jumbo, blir biten av en krokodil i nacken.

– Den kom fram och bet mig lite grann. Jag förstår att det inte ser så mycket ut för världen. Men när man ligger i vattnet och har en liten yta att andas på sedan en massa krokodiler runt sig, det är väldigt obehagligt.

Våtdräkten skyddade

Innan Norberg bestämde sig för att hoppa ner i vattnet i cellen och bada med krokodilerna frågade han personalen om det var farligt.

– Jag frågade faktiskt innan om de kunde bitas och då svarade personalen bara ’it has never happened’. Men så kom den och bet mig lite grann, hade jag inte haft en våtdräkt på mig hade det nog gjort lite ont. Men att ens prata om det här när Jon Henrik bröt foten, känns det som om mitt hamnar i skymundan, säger han i programmet.

”Efter fems” programledare Axel Pileby, 32, frågar om Norberg kan tänka sig vara med i ”Fångarna på fortet” igen, svarar han tvekande.

– Nja, jag kanske inte vill bada med krokodiler, säger han.

Fångarna på fortet sänds fredagar 20.00 på TV4.

ANNONS

Sista chansen! Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

”Grekisk blottare stoppar inspelningen”

ÄMNEN I ARTIKELN

Daniel Norberg

Fångarna på fortet

TV4

Krokodiler