Rihanna och Hassan Jameel har gjort slut

Var förälskad

De var förälskade och Rihanna ville bli mamma.

Men nu har världsstjärnan och miljardären Hassan Jameel gjort slut efter tre år tillsammans, skriver TMZ.

Rihanna, 31, och pojkvännen Hassan Jameel, 31, har gjort slut, rapporterar TMZ. Världsstjärnan och den saudiska miljardären började dejta 2017 där de sågs kyssas i en pool i Spanien.

– Deras förhållande är äkta vara. Rihanna har berättat för sina vänner att hon är förälskad i honom och verkar vara helt uppslukad. De har umgåtts mycket och hållit sig borta från nyfikna ögon och är verkligen seriösa. De njuter verkligen av varandras sällskap, sa en uppgiftslämnare till The Sun då.

Rihanna ville skaffa barn – men nu bryter paret upp.
Rihanna ville skaffa barn – men nu bryter paret upp.

Ville bli mamma

Men nu går de går skilda vägar. De ville gärna hålla sin romantik privat och det var så sent som under förra året som Rihanna berättade för ”Interview Magazine” att hon verkligen var förälskad i honom och att hon gärna ville bli mamma.

Världsartisten ska enligt TMZ ha en förmögenhet uppskattad till närmare sex miljarder kronor och Hassan Jameels familj ska ha en förmögenhet värd 21 miljarder kronor.

Hon gjorde slut med sin ex-pojkvän Chris Brown efter att han misshandlat henne. Han erkände och dömdes till 180 dagars samhällstjänst och besöksförbud.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN