Bröderna från tv-såpan är nu ett kärlekspar

”Hem till gården”-skådisarna har blivit tillsammans

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:
Kris Mochrie och Max Parker.
Foto: INSTAGRAM
Kris Mochrie och Max Parker.

De spelar bröder i den brittiska såpan ”Hem till gården”.

Men bakom kulisserna utvecklades kärlekskänslor istället för broderskap för Max Parker och Kris Mochrie – och nu är tv-brorsorna ett par.

– Det är fortfarande nytt men de har roligt tillsammans, vem vet vad framtiden för med sig, säger en källa till The Sun.

Max Parker och Kris Mochrie spelar rollerna som Luke och Lee Posner i den populära brittiska evighetssåpan ”Emmerdale” som också går under det svenska namnet ”Hem till gården”.

Men bakom kulisserna på tv-dramat har de båda skådespelarna fallit för varandra, och är nu ett par, skriver The Sun.

Träffades sista inspelningsdagen

I tv-serien har de inte haft några scener mot varandra, eftersom en av bröderna dött i serien, men de träffades på inspelningsplatsen under Kris Mochries sista inspelningsdag.

– De träffades på Kris sista dag och fann verkligen varandra. De blev castade som bröder och är verkligen lika och de har skämtat om att rollbesättaren gjorde ett jättebra jobb, säger en källa till The Sun.

Foto: ITV
Kris Mochrie och Max Parker träffades när det spelade bröderna Lee och Luke i ”Hem till gården”.

Max Parker och Kris Mochrie bestämde sig för att hålla kontakten och rykten om den spirande romansen tog fart i juni efter att de lade upp filmer och bilder i sociala medier när de hamnade mitt i ett sommaroväder under en hajk. Sedan dess har de fortsatt att lägga upp bilder tillsammans.

– grabbarna höll kontakten efter att Kris slutade i showen och de har tillbringat mycket tid tillsammans under sommaren. Det är fortfarande nytt men de har roligt tillsammans, vem vet vad framtiden för med sig, säger The Suns källa.

Publicerad:

LÄS VIDARE