“Glee”-stjärnan Naya Rivera hittad död – blev 33 år

Polisen bekräftade på presskonferens: “Vi är säkra”

Naya Rivera är död.

“Glee”-stjärnans kropp hittades under måndagen.

Hon blev 33 år.

Naya Rivera, 33, försvann i onsdags eftermiddag efter en båttur på sjön Lake Piru i Kalifornien. Sedan dess har ett intensivt sökande pågått efter ”Glee”-stjärnan.

Polisen och räddningsarbetare har letat febrilt efter henne men arbetet har försvårats av dålig sikt och dykarna har fått använda specialutrustning. I sökarbetet har även stjärnans familj deltagit.

Naya Rivera blev 33 år.
Naya Rivera blev 33 år.

Naya Rivera död

Under måndagsmorgonen hittade polisen i Ventura en kropp i sjön Lake Piru där Rivera försvann. Något man gick ut med på Twitter.

Under en presskonferens på måndagskvällen bekräftade polisen i Ventura att kroppen de hittade tidigare på dagen är Naya Rivera. ”Glee”-stjärnan blev 33 år.

– Baserat på var kroppen hittades, de fysiska attributen, kläderna och det fysiska skicket på kroppen så är vi säkra på att kroppen vi hittade är Naya Rivera, sa polisen Bill Ayub.

Polisen sa också att det inte finns några misstankar om brott. Det finns inte heller några tecken på att hon begått självmord.

– Som ni kan förstå har det varit en extrem svår tid för hennes familj. Vi delar deras sorg. Våra tankar går också ut till Nayas vänner och fans som har hållit hoppet uppe de senaste dagarna, sa Ayub.

”Hoppade i vattnet men kom inte upp igen”

”Glee”-stjärnan hyrde båten tillsammans med sonen Josey Hollis, 4, vid 13-tiden på onsdagen. Några timmar senare hittades han ensam och omkringdrivande på sjön.

– Hon hoppade i vattnet men kom inte upp igen, ska han ha sagt om sin mamma, enligt TMZ.

Polisens utredare Kevin Donoghue.
Polisens utredare Kevin Donoghue.
Både helikoptrar och båtar har använts i sökandet.
Både helikoptrar och båtar har använts i sökandet.

Naya Rivera är mest känd för att ha spelat Santana Lopez i tv-serien "Glee" mellan 2009 och 2015. Hon gifte sig med skådespelaren Ryan Dorsey 2014, som också är far till hennes son. De skilde sig 2018.

Hon har tidigare varit förlovad med rapparen Big Sean.

Naya Rivera började sin karriär som barnskådespelare och medverkade bland annat i komediserien ”The royal family”, och har också haft en musikkarriär. 

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN