Loreen: Jag skulle vilja ge mitt kärleksliv en femma

Artisten sätter plus på livet

Loreens liv är på topp – förutom att hon inte gillar sommarvärmen.
Loreens liv är på topp – förutom att hon inte gillar sommarvärmen.

Det mesta i hennes liv är på topp, förutom en enda sak.

Artisten Loreen sätter plus på sitt eget liv just nu, och högst betyg får kärlekslivet.

– Åh, jag har så mycket kärlek i mitt liv, säger hon.

Loreen, 37, är just nu aktuell med en sommarturné. Efter att ha pausat alla spelningar under pandemin är det äntligen dags för henne att ge sig ut på vägarna igen.

– Man är som ett litet barn, jag har längtat som fan. När de väl öppnade upp kändes det nästan overkligt, säger hon.

Lyckan över att få ge sig ut och spela igen smittar av sig på många sätt. När Loreen själv betygsätter sitt liv just nu så får det mesta riktigt många plus.


Loreen.
Loreen.

Här är Loreens plusbetyg på...

...karriären Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Då vill jag nog ge det en fyra i alla fall just nu. Jag gör det jag älskar att göra med de människor jag älskar och jag behöver inte kompromissa längre som jag behövde förr i tiden. Jag får göra det jag gör med människor som jag älskar och det gör mig lycklig.

...hälsan Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag skulle nog säg att min hälsa är en femma. Min hälsa är fan fem, framför allt min spirituella hälsa.

...sommaren 2021 Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

– Jag är inte så förtjust i värme och det här kommer jag väl få skit för. Men jag gillar när det är svalt och den här sommaren har varit extremt varm så jag har inte kunnat tänka klart. Sommaren som i just vädret, ja, då får det en tvåa. Jag längtar efter höst och vinter.

...ekonomin Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Tre plus kanske. Jag bryr mig liksom inte om det där men kände mest att jag inte kan säga fyra på allting. Jag har ju lust att säga fyra och fem på allting men det är nog jantelagen som bubblar i mitt huvud.

Skit i jantelagen.

– Okej, det är en fyra. Men jag baserar inte det på hur mycket pengar jag har. Jag är ju en sådan som inte gillar att äga så mycket saker. Jag är ingen samlare, tvärtom. Det enda jag har hemma är massa växter.

Men har du påverkats något ekonomiskt av corona?

– Jag förstår ju att det har varit tufft för många. Men hela min livsstil går ut på att inte ha för mycket, inte äga för mycket. Jag är lite rädd för hela den biten. Så det här har inte slagit mig lika hårt för att det finns mycket positivt som har kommit med corona. Jag var ju ute och spelade hela tiden förut och strax innan corona drog igång kände jag att jag verkligen behövde en paus. Så under corona fick jag möjlighet att landa och göra annat, träffa min familj och vänner och vara närvarande. Så för mig har det varit givande, eller jag försöker se det från den sidan i alla fall. Jag bryr mig verkligen inte om pengarna.

Loreen.
Loreen.

...kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Åh, jag har så mycket kärlek i mitt liv. Jag skulle vilja ge mitt kärleksliv en femma. Alla saker du har lyft hör ju ihop på ett sätt. När man lever sin sanning då är man i ett kärleksrus, förutom när jag har pms men det är en annan diskussion. Jag tror att man alstrar energi och det som kommer tillbaka är kärlek från människor. Jag har väldigt mycket kärlek i mitt liv. Det här måste du skriva: kärlek attraherar kärlek. När man är på en kärleksfull plats så attraherar det samma sak. Det här är mitt råd till världen: de dagar man känner sig som skit, gör allt du kan för att hamna i glädjen. Sätt på en komedi, häng med polare. När du har som minst pengar, ge pengar. Du ändrar ditt eget energifält och din känsla. Så vill du ha kärlek, ge kärlek. Jag både ger och får just nu.

Har du kvar samma partner som tidigare?

– Oj, jag brukar inte prata om mina partners, men jag kan säga att jag har en partner som ligger mig varmt om hjärtat. Men jag får kärlek från alla möjliga olika håll.

Läs fler kändisars plus på livet här


Publisert:

LÄS VIDARE