Bingo Rimér om kärlekslivet: ”Har ett utseende som bara en mamma kan uppskatta”

Publicerad 2021-08-12

Bingo Rimér sätter plus på livet just nu.

Bingo Rimér är lycklig med sitt sociala liv, som han för det mesta tillbringar med sina barn och exfruar.

Men att hitta en ny kärlek har varit svårare.

– Många vill göra sken av att de är öppna, men när det väl kommer till kritan märker jag att många har svårt för att ens pojkvän ska ha så nära relation till sina ex som jag har, säger han.

Här är Bingo Rimérs plusbetyg på...

...hälsan Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Jag har länge haft en dröm om att ha kontinuitet i min träning, nu kör jag lite på volley. Men jag gjorde en hälsokontroll och då hade jag jättefina värden.

Och psykiskt?

– Jag är glad, och anledningen är att jag aldrig haft speciellt stora förväntningar på livet. Har man det blir man besviken och det är det som är problemet med ungdomar idag. Alla tittar på Kim Kardashian och vill ha hennes dyra handväskor.

...karriären Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

– Jag har inte en karriär att prata om. Om man fokuserar för mycket på karriären blir familjen och livet lidande. Man får göra ett val. Jag har ett roligt jobb, men ingen karriär.
Vad jobbar du med, då?
– Jag jobbar med digital kommunikation för en PR-byrå som jag är delägare i, sen har jag en podcast med min exfru Katrin (Zytomierska reds anm) och intill det så är jag fotograf och gör en hel del konst. Och så är jag en ofrivillig influencer.

...ekonomin Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– Det går hand i hand med karriären. Samtidigt är den godkänd eftersom jag har möjlighet att leva ett bra liv.

...det sociala livet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag umgås mycket med min familj och mina exfruar. Jag tycker att jag har ett väldigt rikt socialt liv.

...hemmet Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Jag bor ute på en ö i Stockholms skärgård, men det är lite omständigt att kombinera boende på en ö med barnens alla aktivteter. Men jag har även ett hus i Jämtland och min exfru har köpt lägenhet i Marbella. När allt är iordninggjort och strukturerna är satta, då blir det en femma.

...kärlekslivet Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus

– Det är något som jag måste ta tag i. Jag pendlar mellan att älska att vara singel till att känna en saknad efter den stora kärleken. Det känns som jag vaskar livet om jag inte hittar en perfekt tjej för mig.

Har du alltid känt så?

– Jag har börjat känna så i takt med att min dotter Nova träffade sin kille, då märkte jag att jag plötsligt inte var lika viktig längre. Och då insåg jag att när varken hon eller mina mellanbarn har tid för mig så måste jag antingen gå tillbaka till någon av mina exfruar, och de verkar tämligen ”intresserade”, eller hitta en ny tjej.

Hur ska du gå tillväga för att hitta den perfekta tjejen?

– Det handlar egentligen inte om att hitta en perfekt tjej, utan en perfekt relation. Det är en utmaning eftersom ett förhållande ska förhålla sig till alla andra saker – familj, det sociala livet, karriär, exfruar.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska.

Har du märkt att det är svårt, med tanke på din nära relation till dina ex?

– Ja, det har jag nog märkt. Många vill göra sken av att de är öppna, men när det väl kommer till kritan märker jag att många har svårt för att ens pojkvän ska ha så nära relation till sina ex som jag har. När det blivit problematiskt har jag prioriterat familjen och barnen framför en relation. Antingen får man hitta någon som förstår och accepterar och kan se det som något positivt snarare än en belastning för en relation.

– Efter Katrin har det varit så mycket med barnen och vi har fortsatt leva ett familjeliv, så jag har inte haft tid för att engagera mig för en ny tjej. Man har bara varit ute lite på Tinder. Jag har ju ett utseende som bara en mamma kan uppskatta, så de som vill träffa mig för att jag är Bingo gör ju inte det för utseendets skull, utan det är för min spektakulära och otroligt charmiga personlighet, skrattar Bingo.

...framtidplanerna Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Mina framtidsplaner är väldigt mycket baserade på att göra roliga saker och få ut maximalt av livet. Med det som utgångsläge är framtiden alltid fantastisk. Man är väldigt positiv till alla möjligheter.

Fler kändisar sätter plus på livet här.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln