Stoppad av sjukdom - fick lämna ”Farmen VIP”

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: TV4
Patrik Sjöberg.

NÖJE

En lunginflammation och en infektion i foten satte stopp för Patrik Sjöberg i ”Farmen VIP”.

– Saknaden av Patrik blir stor, han har varit en energihöjare, säger Yvonne Ryding i programmet.

När utmanaren Lulu Carter fick lämna ”Farmen VIP” förra veckan utsåg hon Glenn Hysén till storbonde. Glenn hade i sin tur svårt att denna vecka välja förstekämpe eftersom gänget som varit med ända från början blivit så tighta. Därför valde han lottning när han skulle göra sitt val och nitlotten gick till Patrik Sjöberg. Han var inte överdrivet förtjust över att bli förstekämpe.

– Jag är ganska övertygad om att det inte var lottning utan Glenn tänkte nog att han ville välja en kille, säger han i programmet.

Patriks hälsa har vacklat under säsongen och han blev återigen tvungen att söka läkarvård under veckan. Då konstaterades att han hade både lunginflammation och ett infekterat sår i foten. Därför blev han tvungen att avbryta sitt äventyr i ”Farmen VIP” och lämna tävlingen med omedelbar verkan.

– Det är för jävligt att han är borta ur tävlingen, säger Glenn Hysén.

Eftersom förstekämpen Patrik lämnat tävlingen så utsågs ingen andrakämpe denna vecka utan alla tre som är kvar i ”Farmen VIP” fick göra upp i en kunskapstävling. Inte för att tävla om en plats på farmen utan för att tävla om en amulett som kan ge helt avgörande fördelar i finalen.

– Rent spontant känner jag att det är bye bye. Tjejerna är mycket bättre på det, säger Glenn Hysén.

Och mycket riktigt. Kampen i kunskapstävlingen stod mellan tjejerna där Yvonne Ryding till slut vann över Klara Svensson och belönades med den betydelsefulla amuletten.

– Jag är jätteglad för den här fina amuletten. Det känns tryggt att ha den med sig inför finalen, säger Yvonne Ryding.

Finalen av ”Farmen VIP” avgörs nästa vecka och står mellan Glenn Hysén, Yvonne Ryding och Klara Svensson. Prissumman på 200 000 kronor får vinnaren skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Publicerad:

LÄS VIDARE