Harry Potter-stjärnan Matthew Lewis har gift sig

Från groda till drömprins – ”Neville Longbottom” har gift sig

avPatrik Jäverbo

Publicerad:
Uppdaterad:

Magiska nyheter! Matthew Lewis, kanske mest känd för sin roll som Neville Longbottom i den förtrollande filmserien om ”Harry Potter” har gift sig med stora kärleken Angela Jones.

Det bekräftade stjärnan på sociala medier under måndagen.

Skådespelaren Matthew Lewis har gift sig, det avslöjade stjärnan under måndagen. Skämtsamt berättade han att hans vigsel stoppade honom från att se ett av hans favoritband, The Artic Monkeys, när de framträdde i Italien nyligen.

– Jag missade inte bara Artic Monkeys i Los Angeles, utan även nu i Italien, min fru tvingade mig att gifta mig istället! Skrev stjärnan på sociala medier.

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / TT / NTB Scanpix
Matthew Lewis, längst till höger, gifte sig nyligen med kärleken i Italien.

Träffades på ett nöjesfält med Harry Potter-tema

Parets magiska resa började när de båda träffades i Januari för två år sedan på ett nöjesfält med Harry Potter-tema där Angela Jones arbetade. De ska sedan ha förlovat sig i november senare samma år i Paris vid Eifeltornet.

Stjärnan trollband en hel värld när han gick från att vara den blyge ”Neville Longbottom” i filmserien om ”Harry Potter” till att bli en av historiens stora hjältar. Stjärnas utveckling på vita duken där han gick från groda till drömprins samt hans mognande utanför skapade till och med ett eget uttryck, ”Att göra en Longbottom”.

Efter sitt uttåg från trollkarlsvärlden har stjärnan mest synts i olika tv-serier som bland annat ”Ripper Street” och ”Girlfriends”.

Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM

Kärlek

Vigsel

Film