Publicerad:

Brad och Angelina i storbråk: ’Det märktes att något var fel’

Av: Paulina Bånge

Publicerad:

Bilderna avslöjar sprickan

1 av 6 | Foto: SCANPIX, STELLA PICTURES.
Under skådespelarparets besök i Sydney fångades deras balkonggräl på bild. ”Brad viftade vilt med armarna, man såg hur frustrerad han var.” Efteråt stod Angelina ensam kvar.

Livet som superpar är inte bara milsbreda röda mattan-smajl.

I veckan visade det sig att även Brad Pitt, 50, och Angelina Jolie, 39, kämpar med fnurror på äktenskapstråden.

Stjärnmakarna fångades på bild under ett hätskt gräl på en hotellbalkong i Australien, där de befann sig för Angelinas Sydney-premiär av filmen ”Unbroken”.

– Brad viftade vilt med armarna, man såg hur frustrerad han var. Det var tydligt att han var förtvivlad. De pratade i munnen på varandra och gestikulerade ilsket. De var upprörda men kom aldrig någonstans med diskussionen. Angie såg ut som att hon var på väg att bryta ihop i tårar, säger ett ögonvittne till tidningen In Touch.

Och det verkar inte ha varit tal om att röka försoningspipa efteråt. I stället gick Brad därifrån medan en märkbart upprörd Angelina stod kvar ensam på balkongen och puffade på en cigarett.

Redan vid premiärvisningen uppmärksammade många att något inte stod rätt till mellan de nyblivna makarna.

– Det märktes att det var något fel. De höll distans till varandra, säger en källa, och tillägger att de dessutom lämnade premiären var för sig:

– Brad åkte i en privatjet och Angie i en annan.

Brad och Angelina spelar just nu in filmen ”By the sea”, där han är skådespelare och hon regissör. Nyligen sa hon i en intervju att det var en utmaning för dem att jobba tillsammans.

– Jag hade mina stunder med skådespelaren och jag är säker på att han hade många stunder med regissören, sa hon i tidningen People.

I samma intervju pratade hon om att även hon och Brad är osäkra i sin relation ibland.

– Det finns ögonblick där jag känner att ”jag ska vara en bättre hustru”, sa Angelina.

Paret gifte sig i sensomras efter att ha varit ett par i över tio år. 

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN