Bieber hånades av stjärnkomiker

NÖJE

Så roastas stjärnan: ”Kissar lite varsomhelst”

1 av 5 | Foto: Justin Bieber precis innan roasten.

"Han må ha fyllt 21, men Justin kommer alltid att vara en bebis för mig. För bebisar kissar lite varsomhelst och vet inte när det är läge att hålla tyst". Det var ett av de snällare skämten popfenomenet Justin Bieber utsattes för när han grillades av komiker och musikkollegor i en så kallad "rostning" på lördagskvällen.

”Bieber har tio miljoner fans – merparten går i grundskolan, eller står minst 500 meter från en”, skämtade Kevin Hart.

”Jag är säker på att du aldrig kommer sluta som Kurt Cobain eller Amy Winehouse – respekterad”, sa Jeff Ross.

Sexhånades

Den famösa relationen med exet Selena Gomez kom också på tal.

”Selena Gomez had sex med dig, återigen ett bevis för att mexikaner tvingas göra skitjobben som amerikanare vägrar göra”, sa Jeff Ross.

"The roast of Justin Bieber" sändes i den amerikanska tv-kanalen Comedy Central och stjärnor som Ludacris, Snoop Dogg, Will Ferrell och Kevin Hart turades om att håna stjärnan.

”Förra året rankades du som den femte mest hatade personen genom tiderna. Kim Jong-Un såg inte det som negativt. Han torterar människor med din musik”, sa Shaquille O’Neill.

Själv tog han fram en lite mer allvarlig sida när det var hans egen tur att få ordet. Han bad om ursäkt för allt trubbel han varit inblandad i de senaste åren och berättade att han ser på "rostningen" som en vändpunkt.

TT-Nöjesbladet

ARTIKELN HANDLAR OM