D'Angelo

Stjärnan slog ut dotterns framtänder

Av: 

Ann Edliden

NÖJE

Angie Stone gripen för misshandel

R n' b-sångerskan Angie Stone har gripits för misshandel av sin 30-åriga dotter.

Hon ska ha slagit ut dotterns tänder med en metallstång.

Stone hävdar att det var dottern som började bråka och slog henne med knytnäven i ansiktet.

Angie Stone, 53, och dottern Diamond, 30, hamnade under tisdagskvällen i bråk i r n' b-sångerskans hem i Atlanta i USA. Enligt Tmz.com började bråket när Angie bad Diamond att städa upp efter sina barn. Stjärnan var trött på att barnbarnen sprang omkring nakna i huset och stökade ner, men dottern fick ett utbrott efter tillsägelsen och började slå sin mamma med knytnävarna i ansiktet.

Angie försvarade sig då med en metallstång som slog ut två av dotterns framtänder, men säger sig inte minnas att hon slagit dottern, enligt polisrapporten. Hon hävdar att hon försökte avsluta bråket medan dottern hävdar tvärtom, att hon avbröt bråket efter att ha fått tänderna utslagna och ringde polisen.

Vet inte vem som slog

Angie Stones vän Blondy Chisolm, som tillsammans med Stone utgjorde The Sequence, en av världens första kvinnliga hiphop-grupper, blev vittne till bråket och både hon och dottern säger i polisrapporten att de inte vet vem som slog första slaget.

Stone, vars riktiga namn är Angela Brown, sitter nu häktad för misshandel. Hon har sålt över fem miljoner skivor, nominerats till fem grammys och har en son tillsammans med soulsångaren D'Angelo.

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

D'Angelo

Angie Stone

Klick!