Laila Bagge

Laila Bagge slår tillbaka mot kritiken

avLinn Elmervik

Realityserien ”Lailaland” har sågats av kritiker.

Nu slår en sårad Laila Bagge tillbaka – och menar att de ger sig på hennes innersta.

– Att man kanske har problem med att bli gravid är en jättestor sorg och det krävs jävligt mycket för att prata om det, säger hon i Rix MorronZoo.

Laila Bagges, 45, realityserie ”Lailaland” hade premiär den 12 mars, och fick dålig kritik av recensenterna.

Nöjesbladets tv-recensent Karolina Fjellborg kallade programmet för ”ett rent fåfängeprojekt” och tyckte att det mest kändes som en pr-stategi för Lailas och sonen Liams varumärke.

Nu bemöter tv-profilen kritiken.

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Laila Bagge.

Rädd att inte kunna bli gravid

I ”Rix Morron Zoo” berättar Laila Bagge att hon blivit djupt sårad av recensenternas ord.

– Jag kan säga uppriktigt att jag är på riktigt ledsen. Det är klart att krönikörerna sitter där på sitt jobb och ska skriva vad de tycker, men det de glömmer bort när de sågar mig just när det gäller ”Lailaland” är att de sågar mig privat, säger hon.

Laila Bagge har framför allt tagit illa vid sig eftersom hon i serien berättar öppenhjärtigt om sin oro över att hon kanske inte kan bli gravid. Hon är rädd att sambon Korosh Kananian, 27, ska välja sin barnlängtan framför henne och lämna henne.

”En jättestor sorg”

Att berätta om det är absolut inte pr, menar hon.

– Det här är total lögn och en egen syn på det. Att då skriva att jag gör det för egen vinning för att skapa mer bolag när jag sitter och för första gången berättar att jag tror inte att jag kan bli gravid och att det är en jättestor sorg för mig...

Att berätta om oron har varit tufft.

– Det skiljer 18 år mellan mig och min partner och jag känner att jag vill berätta eftersom det finns många kvinnor därute som lider av samma sak, att man har problem med att bli gravid. Det är en jättestor sorg och det krävs jävligt mycket att prata om detta, säger hon i ”Rix Morron Zoo”.

”Lailaland” finns på Viafree.

ARTIKELN HANDLAR OM