Gaddar sig – mot hatet

NÖJE

Nu slår Linda Thelenius tillbaka mot näthatet – med en likadan tatuering som Megan Fox!

 Nedsättande läsarkommentarer och elaka pikar har länge fläckat ner Linda Thelenius (tidigare Rosings) blogg.

Nu slår den 37-åriga bloggerskan tillbaka mot näthatet – med en sprillans ny gaddning.

”Never speak of others in a bad way. The negative energy you put out into universe will multiply when it returns to you”, är numera graverat i bläck längs ryggsidan.

– Det är ett motto jag försöker leva efter. ”What goes around comes around”, liksom. Man ska inte kasta skit på andra, för då kommer det dubbelt tillbaka, säger Linda till Klick!

Har du upplevt mycket skitsnack?

– Ja, gud ja. Verkligen. Speciellt på min blogg, jag får mycket skit bland kommentarerna. Jag har en moderator som rensar upp, men det är väldigt mycket negativt där. De dömer mig och skriver elaka saker, och därför tänkte jag att det här budskapet skulle passa så jävla bra. Dessutom är det här ett budskap som inte går ur tiden.

Du har inspirerats av Megan Fox i utformningen?

– Ja, jag har velat ha en till tatuering och alltid tänkt att det ska vara något coolt på sidan. Och när jag såg henne kände jag bara att ”den där satt ju supersnyggt på henne så den passar nog på mig också”, så då kopierade jag hennes idé.

När gjorde du den?

– Jag gjorde den i måndags, i Mora. Vi hade varit i Sälen och var på väg hem när vi åkte förbi en tatuerare. Det tog fyra timmar, det tar ju tid att fylla i den och göra konturer. Jag tycker att den blev jättefin.

Blir det fler tatueringar?

– Nej, nu räcker det. Jag har fyra stycken och det är tillräckligt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!