Stjärnan: Sexscenerna i Twilight är otroliga

Foto: Hett hångel Robert Pattinson och Kristen Stewart i ”Twilight”.
NÖJE

I nya ”Twilight” hettar det till ordentligt mellan vampyren Edward och tonåringen Bella i sänghalmen. Skådisen Robert Pattinson är nöjd.

– Det är otroligt, säger han.

Flickidolen Robert Pattinson öser beröm över ”Breaking Dawn”-regissören Bill Condon för sättet han plåtat sexscenerna mellan vampyren Edward och Kristen Stewarts Bella.

”Inte för grovt”

Condon får det att hetta till ordentligt mellan kärleksparet och lyckas ändå hålla sig inom gränsen för PG-13 (tillåtet för barn i sällskap med förälder).

– Vi hade intressanta idéer om det. Det är också intressant att göra det inom PG-13. Det går inte att göra för grovt. Men sådant har ju gjorts så många gånger förut på andra håll, säger Robert Pattinson till MTV News.

Som spelet Twister

Pattinson har vid ett annat tillfälle jämfört sexscener med sällskapsspelet Twister.

– Det är alltid avigt, på något sätt, att göra det med någon. Men samtidigt handlar det om hur det är iscensatt, säger han.

Han har också undrat över hur man ska kunna översätta författaren Stephanie Meyers fjärde Twilight-roman ”Breaking Dawn” till vita duken utan att det blir barnförbjudet.

– Det kan sluta med att vi har en barnförbjuden film. Kan du ens tänka dig om vi bestämde oss för att göra ”Twilight” till en hardcore-saga för vuxna med sexscener och allt, säger han.

”The twilight saga: Breaking Dawn – part 1” har svensk premiär i höst.