”Elake kocken” har gjort en hårtransplantation

avSandra Wejbro

NÖJE

Gordon Ramsays ingrepp tog tolv timmar

Foto: ALL OVER PRESS
Gordon Ramsay – före hårtransplantationen.

Gordon Ramsay, 44, har tidigare erkänt att han använt plastikkirurgi för att förbättra sitt utseende.

Nu har tv-kocken gjort något åt sitt höga hårfäste.

Ingreppet uppges ha kostat honom närmare 316 000 kronor.

The Sun har köpt bilder på stjärnkocken när han med bandagerat huvud lämnar en klinik i Los Angeles. Enligt tidningen tillbringade han tolv timmar på Alvi Armani-centret med att flytta hårsäckar från skalpen till det allt tunnare hårfästet.

– Även om han inte tappat väldigt mycket hår har det blivit en grej för honom, säger en källa till The Sun. Vissa kallar det fåfänga – men för tv-producenter och för Gordon själv är det en förebyggande handling för att hindra att han plötsligt syns i tv utan hår. Han må gilla kokta ägg, men han vill inte vara på tv och se ut som ett själv. Det är bättre att agera nu än att ha en massa bilder och kommentarer som granskar hans hårfäste de närmaste åren.

Fixat ansiktet

Klinikens grundare, Dr Antonio Armani, antas ha utfört ingreppet på Ramsay. Enligt The Sun ska tv-kocken kunna visa upp sin nya hårman om endast sju dagar.

Tidigare har Ramsay avslöjat att han fyllt ut groparna i sitt ansikte efter att X Factor-domaren Simon Cowell sagt att han var för "skrovlig” för amerikansk tv. Ingreppet kräver kontinuerligt uppehåll – enligt The Sun tre gånger per år.

– Han måste se bra ut – särskilt i USA, säger källan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!