Så mycket bättre

Därför missade Charlotte Perrelli ”Så mycket bättre”-återträffen: ”Har ganska goda skäl”

Visar upp nyfödda bebisen för stjärnorna

avMathilde Albinsson

Charlotte Perrelli uteblev från återträffen i ”Så mycket bättre”.

Men anledningen är god.

– Jag har nämligen fått en liten bebis, säger hon i ett videoklipp och visar upp nyfödde sonen i programmet.

Charlotte Perrelli, 44, fick sitt fjärde barn – det andra tillsammans med maken Anders Jensen, 42, – i början av november.

Det blev en liten pojke: Alvin Loui Perrelli Jensen. Alvins nedkomst skedde i samband med inspelningen av återträffen med årets alla ”Så mycket bättre”-artister.

Charlotte Perrelli medverkar därför inte i programmet – men skickar däremot en söt videhälsning på familjens senaste tillskott.

– Hej allihop. Jag vet att ni ha återträff i dag och jag hade sett fram emot det så mycket. Jag hade önskat att jag kunde vara där. Men jag tycker att jag har ganska goda skäl att faktiskt inte kunna vara med nu. Jag har nämligen fått en liten bebis, säger hon i klippet som visas upp för artistkollegorna i programmet.

Ett suckande, ihållande ”Åh” hörs runt bordet när Charlotte Perrelli visar upp sonen Alvin.

Höll graviditeten hemlig

Hon avslöjade gravidnyheten på sin blogg i somras, strax före pressträffen inför ”Så mycket bättre”. Charlotte Perrelli har i tidigare intervjuer berättat att hon de senaste åren drabbats av flera missfall, vilket är en anledning till att hon ville hålla graviditeten hemlig in i det sista.

– Vi kände det var rätt skönt att hålla på det länge. Med det ”track record” jag har så visste man inte. Kommer det här funka? Kommer det hålla eller hamnar jag i en situation där det ändå inte är nånting?, sa hon till Nöjesbladet på ”Så mycket bättre”-pressträffen.

1 av 2 | Foto: TV4
Charlotte Perrelli saknas i ”Så mycket bättre – återträffen”.

Under hösten har Charlotte Perrelli tvingats ställa in sin turné på läkares inrådan på grund av komplikationer kring graviditeten. Förlossningen ska ha skett med planerat kejsarsnitt då ”Så mycket bättre”-aktuella sångerskan lider av tillståndet vasa previa, där navelsträngen ligger fel.

Charlotte och Anders har kämpat för att få ett barn till. I sin självbiografi ”Flickan från Småland” som släpptes nyligen, skriver hon om hur hon gång på gång råkat ut för missfall och så kallade missed abortions, där fostrets hjärta slutar slå i magen.

ARTIKELN HANDLAR OM