Rita Ora

Hånas för mimfiaskot i live-tv

Rita Oras sångmiss i paraden sprids i sociala medier – försvaras av Legend

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Miljontals tittare såg Rita Oras mimfiasko när thanksgiving-paraden direktsändes.

Nu sprids videoklipp i sociala medier.

Resten av torsdagen fick den brittiska sångerskan ägna åt att försvara sig i sociala medier.

Flera miljoner kantade gatorna och ännu fler satt i går bänkade vid tv-apparaterna för att se varuhuset Macys årliga thanksgiving-parad genom New Yorks gator.

Och tittarna kunde inte undgå att se Rita Oras, 27, sångfiasko. Den brittiska artisten stod på ett flak för att uppträda, men det blev pinsamt uppenbart att hon mimade när hennes läpprörelser inte ens var i närheten av att synka med musiken som spelades och sången som hördes.

Bildproducenten såg snabbt till att byta kameravinklar från närbilder till bilder av publik och från långt håll för att försöka maskera den misslyckade sånginsatsen. Men fiaskot var redan ett faktum.

Rita Ora.

Videoklipp spreds

Snabbt spreds videoklipp från direktsändningen i sociala medier och Rita Ora hånades för sin mimning. Så mycket att hon tycks ha spenderat torsdagseftermiddagen åt att försvara sig i sociala medier.

En annan artist, John Legend, 39, kom också till Rita Oras försvar, efter att även kritiserats för att ha mimat.

”Kul fakta. Vi måste alla mima i den här paraden för vagnarna har inte kapacitet att hantera ljudutrustning för ett liveframträdande. Hoppas att ni alla hade kul ändå. Vet att om ni kommer till mina konserter så är all sång hundra procent live”, skrev han på Twitter.

”Irriterande”

Rita Ora svarade honom, också på Twitter:

”Tack för att du klargör vad jag också var på väg att skriva. Det är irriterande för oss, men hur som helst. Alla mina shower är 100 procent live och har alltid varit. När ni kommer till en Ora-show så var beredda!”

Arrangören, varuhuset Macys, gick också ut i sina sociala medier och bad om ursäkt för ”tekniska problem” som drabbat flera av de medverkande artisterna.

Rita Ora retweetade inlägget med orden:

”Tack och jag uppskattar ärligheten och jag hoppas att alla fortfarande hade roligt!”

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

Sverigeaktuella stjärnan: Rånade och drogade män

ÄMNEN I ARTIKELN

Rita Ora

John Legend

Thanksgiving