De söker kärleken i ”Bonde söker fru”

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Kärleksjakten på gårdarna närmar sig.

Nu avslöjar TV4 vilka bönder som ska dejta i sommar.

Här är tre av bönderna som söker kärleken i ”Bonde söker fru 2018”.

Foto: TV4
Andreas.

Andreas, 45, veterinär och hästbonde från Järna. Tycker om kultur, sport och att resa. Söker en livspartner som kan bli hans bästa vän.

Foto: TV4
Simon.

Simon, 26, mjölkbonde från Öland. Beskriver sig själv som omtänksam, snäll, humoristisk och spontan. Längtar efter fru och barn.

Foto: TV4
Per.

Per, 33, skogsbonde från Vimmerby. Är mycket intresserad av musik och spelar själv fiol. Beskriver sig själv som glad, ärlig och omtänksam.

Foto: TV4
Henrik

Henrik, 34, skogsbonde från Karlshamn. Har stort intresse av hundar och jakt. Vill åka på jaktresa till Kirgizistan. Spelar hockey på fritiden och beskrivs som en varm och trygg person.

Foto: TV4
Marie

Marie, 55, hästbonde från Kristianstad. Hon beskrivs som en glad och driven kvinna med stort hjärta och mycket humor. Marie lever ett aktivt liv. Förutom att gå på gym flera gånger i veckan tränar och utbildar hon även dressyrhästar.

Foto: TV4
Magnus

Magnus, köttbonde från Älmhult. Jobbar även skift på sågverk. Han kallar sig själv för ”en gosig teddybjörn”. Och vill han uppvakta någon gör han det helst med att via upp sina färdigheter i köket.

Foto: TV4
Susanna

Susanna, 27, mjölkbonde från Valdemarsvik. Tycker om när det händer saker omkring henne och beskrivs som charmig och spontan. Jobbar även som showartist i Norrköping.

Foto: TV4
Erik

Erik, 28, är hönsbonde från Hörby. Han beskriver sig själv som en lugn person och söker en tjej som vill bo på landet. Har ett stort intresse för fåglar och har 150 egna utställningshöns.

”Bonde söker fru” startar med casting-avsnittet i TV4 och på TV4 Play den 5 april.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM