Bonde söker fru

De söker kärleken i ”Bonde söker fru”

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Kärleksjakten på gårdarna närmar sig.

Nu avslöjar TV4 vilka bönder som ska dejta i sommar.

Här är tre av bönderna som söker kärleken i ”Bonde söker fru 2018”.

Andreas.
Andreas.

Andreas, 45, veterinär och hästbonde från Järna. Tycker om kultur, sport och att resa. Söker en livspartner som kan bli hans bästa vän.

Simon.

Simon, 26, mjölkbonde från Öland. Beskriver sig själv som omtänksam, snäll, humoristisk och spontan. Längtar efter fru och barn.

Per.

Per, 33, skogsbonde från Vimmerby. Är mycket intresserad av musik och spelar själv fiol. Beskriver sig själv som glad, ärlig och omtänksam.

Henrik

Henrik, 34, skogsbonde från Karlshamn. Har stort intresse av hundar och jakt. Vill åka på jaktresa till Kirgizistan. Spelar hockey på fritiden och beskrivs som en varm och trygg person.

Marie

Marie, 55, hästbonde från Kristianstad. Hon beskrivs som en glad och driven kvinna med stort hjärta och mycket humor. Marie lever ett aktivt liv. Förutom att gå på gym flera gånger i veckan tränar och utbildar hon även dressyrhästar.

Magnus

Magnus, köttbonde från Älmhult. Jobbar även skift på sågverk. Han kallar sig själv för ”en gosig teddybjörn”. Och vill han uppvakta någon gör han det helst med att via upp sina färdigheter i köket.

Susanna

Susanna, 27, mjölkbonde från Valdemarsvik. Tycker om när det händer saker omkring henne och beskrivs som charmig och spontan. Jobbar även som showartist i Norrköping.

Erik

Erik, 28, är hönsbonde från Hörby. Han beskriver sig själv som en lugn person och söker en tjej som vill bo på landet. Har ett stort intresse för fåglar och har 150 egna utställningshöns.

”Bonde söker fru” startar med casting-avsnittet i TV4 och på TV4 Play den 5 april.

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Lindorff: ”Brutalaste dumpningen i mitt liv”

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru