Storbråket skakar Kiss – anklagar Simmons för att ha tafsat på frun

Ace Frehley och Gene Simmons i bitter fejd: ”Rövhål”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Nya turnén fick det infekterade bråket att blossa upp igen.

Nu går Ace Frehley till ny attack mot Gene Simmons – och kräver en ursäkt.

”Droppen var när du tafsade på min fru”, skriver han på Facebook.

Den tidigare Kiss-gitarristen Ace Frehley går ut i sociala medier och anklagar den forna bandkollegan Gene Simmons för att ha tafsat på hans fru.

”Droppen var när du utsatte min fru för sexuella trakasserier bakom min rygg, och jag fick veta det först veckor senare”, skriver rockstjärnan på Facebook, och kallar samtidigt honom för ”rövhål” och ”sexmissbrukare”.

Händelsen ska enligt Frehley ha skett i samband med Gene Simmons ”Vault experience” i Los Angeles och menar att hustrun Rachel Gordon ville göra en polisanmälan, men att han stoppade henne.

I samma inlägg passar han också på att ge en känga till de övriga i bandet och menar att han är den mest framgångsrika originalmedlemmen.

”Du och Paul (Stanley, reds. anm) har försökt att förstöra min solokarriär ett flertal gånger de senaste åren, men misslyckats”.

Får inte följa med på turnén

Bråket de före detta bandkollegorna emellan har pågått sedan Ace Frehley första gången lämnade bandet 1982.

Enligt Gene Simmons ska Frehley ha sparkats på grund av sina missbrukarproblem, något gitarristen själv hävdar är lögn.

Enligt honom slutade han frivilligt i bandet och är även nykter sedan 12 år tillbaka, men menar att uttalandet har orsakat honom enorma ekonomiska förluster.

2018 var senaste gången originalbandet återförenades på scen, men när de nu ger sig ut på avskedsturnén ”End of the road” blir det utan både Ace Frehley och tidigare trummisen Peter Criss.

Kiss på avskedsturné år 2000. Från vänster Gene Simmons, Ace Frehley och Paul Stanley.
Foto: PAUL WARNER / AP
Kiss på avskedsturné år 2000. Från vänster Gene Simmons, Ace Frehley och Paul Stanley.

Kräver en ursäkt

Gene Simmons menar att båda bandmedlemmarna har fått sina chanser.

”Det har varit fram och tillbaka och de har fått sparken från bandet tre gånger på grund av droger, alkohol, dåligt beteende och för att de varit oprofessionella. Vi skulle gärna ha med Ace och Peter ibland, men om det inte sker är det inte på grund av oss. Kiss-medlemmar blir de dock aldrig igen”, säger han i en färsk intervju med tidningen ”Guitar World”, enligt sajten Blabbermouth.

Ace Frehley kräver nu en ursäkt.

”Utan en riktigt ursäkt, ett erbjudande om att ge mig mitt jobb tillbaka och att ni kickar Tommy (den nuvarande gitarristen, reds. anm) från tronen som jag var med och skapade så kommer skiten slå tillbaka mot er”, skriver han i Facebook-inlägget som postades tillsammans med en bild där han pekar in i kameran med texten ”Handskarna av!”.

Foto: Paul A. Hebert / AP
Ace Frehley med hustrun Rachel.
Publicerad:

LÄS VIDARE