Här är underkläder som gör underverk

Figurfixarna som funkar

TROLLA FRAM MIDJAN Rätt underkläder kan ge dig fantastiska former.
TROLLA FRAM MIDJAN Rätt underkläder kan ge dig fantastiska former.

Hur snygga kläder du än har, så är det underkläderna som avgör om de sitter bra eller inte.

Du kan trolla fram fantastiska former med rätt underkläder som slätar ut och håller in. Kändisarna har redan upptäckt fördelarna, gör det du också!

Så fixar du formen med Ehva Löpps figurskola

En slät vadderad bygelbehå utan sömmar är perfekt under tunna toppar om du vill slippa fula sömmar och bygeln ger maximalt lyft och klyfta. Tänk på att breda axelband ger ett skönare lyft.

Midjeformare är en enkel korsett med hyskor fram och skenor i sidorna som helt enkelt markerar midjan, dessutom kan du variera trosa och behå efter vad du har för kläder.

Höga stretchtrosor håller både in magen och formar midjan, vissa har extra gördelförstärkning över magen som håller in extra där, och speciell resår som lyfter rumpan.

Bodyn är en slags ”baddräkt” med knäppning i grenen, som slätar ut valkar på ryggen samtidigt som den håller in magen, midjan och lyfter bysten.

Cykelbyxa med hög midja är en riktig hit eftersom den formar en perfekt siluett utan några som helst sömmar, som det ofta blir efter trosor. Cykelbyxan är extra bra för dig som har kraftiga lår och höfter.

Med Underklänning i stretch minskar du en storlek och håller verkligen in allt, från rygg och mage, till lår. Helt perfekt under festklänningen! Lycka till!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN