Isabella Löwengrips misstänkte stalker gripen

avAnders Johansson, Jakob Meijer

NÖJE

Mannen som misstänks ha ofredat Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har gripits.

Det bekräftar hennes livvakt.

– Det har skett inne i city, och det är ingenting som rör Isabella den här gången, säger Magnus Andersson, livvakt åt Isabella Löwengrip.

Mannen, som under flera veckors tid oannonserat dykt upp utanför Isabella Löwengrips hem och jobb, greps strax efter klockan 13 på torsdagen i Sturegallerian, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Polisen i Stockholm bekräftar att en man gripits misstänkt för ofredande samma tid vid Stureplan, där Isabella Löwengrip också har sitt kontor. På tisdagseftermiddagen satt han frihetsberövad.

Gripandet skedde efter att en polis som inte varit i tjänst uppmärksammat mannen. Med hjälp av ordningsvakter ska de ha fått fast honom.

”Inte riktat mot Isabella”

Nöjesbladet har varit i kontakt med Isabella Löwengrip som hänvisar till sin livvakt Magnus Andersson. Han bekräftar att den gripna mannen också är den som misstänks ha ofredat Löwengrip.

– Vilka grunder han är gripen på, det är oklart för mig. Han kan ju redan vara släppt. Det har skett inne i city, och det är ingenting som rör Isabella den här gången. Det är allt jag vet i nuläget.

Foto: Pontus Orre
Isabella Löwengrip.

Var han utanför Löwengrips kontor?

– Nej, det är ingenting riktat mot henne utan det här är av annan orsak, säger Magnus Andersson.

– Det har skett inne i city, och det är ingenting som rör Isabella den här gången. Det är allt jag vet i nuläget.

Det var i början av oktober som Isabella Löwengrip valde att på sin blogg dela med sig av övervakningsbilder på sin misstänkte stalker.

– Det tar aldrig slut. Polisen kan inte göra någonting och mitt vaktbolag gör vad de kan, men han dyker upp hemma hos mig när de inte är här. Det börjar bli ohållbart för mina barn, sa Isabella Löwengrip till Nöjesbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM