Bobbi Kristinas vän talar ut om drogerna

”Hon rökte marijuana och använde heroin”

Bobbi Kristina Brown hade allvarliga missbruksproblem.

Det avslöjar hennes rumskompis Danyela Bradley.

– Hon rökte marijuana, hon rökte förmodligen crack ofta och använde också heroin, säger hon.

Vittnesmålet kan rentvå pojkvännen Nick Gordon som anklagats för att ha orsakat Bobbi Kristinas död.

Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Brown hittades livlös i ett badkar i januari i år. Hon dog den 26 juli, 22 år gammal.

Efter Bobbi Kristinas tragiska bortgång har flera källor hävdat att hon precis som sin mamma hade allvarliga missbruksproblem och att det orsakat hennes död.

Nu bekräftar Bobbi Kristinas rumskompis Danyela Bradley att hennes vän använde flera olika droger under perioden innan hon dog, skriver US Weekly.

– Jag såg hennes fysiska tillstånd och förstod det, säger hon i ett inspelat förhör som gjorts med anledning av en bilolycka som de båda kvinnorna var inblandade i bara dagar före Bobbi Kristinas död.

”Brydde sig inte om att dölja”

Bradley och Bobbi Kristina träffades genom Bobbi Kristinas pojkvän Nick Gordon. De blev nära vänner – och flyttade ihop i huset som Whitney lämnat till sin dotter. 

Men det dröjde flera veckor innan Danyela förstod Bobbi Kristina hade missbruksproblem.

– Från början när jag bodde med henne visste jag inte att hon faktiskt hade problem med droger, det var inte förrän jag hade bott med henne...i några veckor. Jag antar att hon inte brydde sig om att dölja det efter några veckor.

Hon säger också att Bobbi Kristina ofta var så påverkad att hon inte gick att prata med.

Anklagas för flickvännens död

Bobbi Kristinas pojkvän Nick Gordon har tidigare anklagats för att vara inblandad i sin flickväns död. Advokaterna som företräder hennes dödsbo har bland annat hävdat att han drogat Bobbi Kristina med en ”giftig cocktail” och placerat henne i badkaret.

Nu kan Danyela Bradleys vittnesmål vara till Gordons fördel i utredningen, eftersom det stödjer teorin att dödsfallet var ett resultat av Bobbi Kristinas eget drogmissbruk.

Gordon har hela tiden nekat till anklagelserna.

Publisert: