Harry Styles på väg ut i rymden

avOlle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

I rymden kan ingen höra Harry skrika

1 av 62
Harry Styles vill ut i rymden Harry gör allt för att säkra en biljett med Virgin Galactic. Till och med hans frisyr är utomjordisk.

Harry Styles, skönlockig sångare i den brittiska pojkbandskvintetten planerar att bege sig ut i rymden. — Harry är villig att flytta på sitt hektiska schema för att få plats med rymdfärden, säger källa till Popcrush.

Det har stipulerats att Harrys talang och hårsvall inte är av denna jord. Nu får vi som följer Harrys liv och leverne bokstavligen ännu ett bevis på Harrys utomjordiska uppenbarelse. Harry har nämligen långtgående astrounatplaner och gör allt för att få en biljett på Sir Richard Bransons Virgin Galactics jungruresa.

Får buda på biljetterna

Biljetterna är till till Harrys stora sorg slut men det finns möjlighet att buda på biljetter om någon mot all förmodan vill sälja sin plats. Källor till den snokande sajten Popcrush säger att Harry har erbjudit 150 000 pund för en biljett vilket är i dagens kurs hela 1 536 167 kronor.

Åtagande kan störa

Enligt källor är Harry väldigt målmedveten med sina rymdplaner. — Harry hörde om rymdturen för ett tag sedan men det är under de senaste veckorna som Harry verkligen har tagit tag i biljettdelen. Han är däremot lite osäker på om det fungerar med sina åtagande med One Direction men är villig att flytta på sitt hektiska schema för att få plats med rymdfärden, säger källan.

 Övriga stjärnor som redan har säkrat sin plats på rymdskeppet är Brad Pitt, Ashton Kutcher och pojkbandskollegan Justin Bieber.

Vi på Nöjesbladet tycker att dessa stiliga herrar absolut bör maka på sig och göra plats för vår vän Harry.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM