Jennifer Aniston om tiden med Brad Pitt

NÖJE

”Allt det jobbiga började vid 30”

1 av 4 | Foto: Nöjd med det mesta – Jag är väldigt, väldigt lyckligt lottad, säger Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston berättar om hur det känns att bli äldre – och kärleken till fästmannen Justin Theroux.

Åren med Brad Pitt, 49, var den jobbigaste perioden

i Jennifer Anistons liv.

– Jag hade nog inte ett enda bekymmer när jag var 25. Allt det började efter 30. Min jobbiga tid, säger skådespelerskan som var 31 år när hon gifte sig med Brad Pitt och 36 när de skilde sig.

I senaste numret av ”Parade” ger stjärnan en av sina sällsynta intervjuer och hon avslöjar där hur hennes liv egentligen var i 30-års- åldern.

– Jag är lyckligare nu än jag någonsin har varit. Jag blomstrar sent, kan man säga! Men det bryr jag mig inte om för det blir bara bättre, säger Jennifer Aniston.

"Jag är väldigt lyckligt lottad”

I februari fyller skådespelerskan 45, men någon ålderskris känner hon inte av.

– De säger att ungdomen är bortkastad på de unga, men jag känner mig precis lika ungdomlig nu – om inte mer – som jag gjorde när jag var 25, säger stjärnan som trivs bättre med sin kropp på äldre dar.

– Jag känner mig mer bekväm med min kropp, med mitt sinne. Livet är komplett. Livet är underbart. Jag är väldigt, väldigt lyckligt lottad.

Fortfarande nyförälskad

För ett år sedan förlovade hon sig med Justin Theroux, 42, och hon är fortfarande nyförälskad.

– Jag känner mig som vackrast när jag är hemma med Justin på morgonen. Eller vilken tid som helst på dagen när jag är med honom. Mitt liv är så fantastiskt. Jag är så lycklig, säger Jennifer.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!