Radioprofilen Ola Lustig skiljer sig

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Foto: KARIN TÖRNBLOM
Ola Lustig och Linda Lustig skiljer sig.

För två år sedan berättade de om sina äktenskapsproblem. Nu har radioprofilen Ola Lustig och Linda Lustig beslutat sig för att gå skilda vägar.

– Det känns bra att vi tog beslutet innan vi hann bli ovänner, säger Ola till Nöjesbladet.

Radioprofilen och ”Vakna med NRJ”-programledaren Ola Lustig, 39, och hustrun Linda Lustig, 36, skiljer sig. På Instagram skriver Ola idag om beslutet.

”Vi sa för alltid men fick nöja oss med 12 år! Jag och Linda har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Det har varit mitt livs kärlekshistoria men även fantastiska historier har en början och ett slut. Ett fantastiskt äventyr med dig vid min sida min älskade Linda. Just nu känns det som att allt faller isär men kanske faller det också på plats? Jag har alltid velat uppleva en riktigt stor kärlekshistoria och det fick jag med dig. Tack för allt Linda.”

”Innan vi blev ovänner”

När Nöjesbladet når Ola via sms poängterar han att det inte är något dramatiskt som hänt.

– Utan bara två personer som kände att kärlekshistorien var över. Det känns bra att vi tog beslutet innan vi hann bli ovänner och att vi nu kan koncentrera oss på att vara vänner och bra föräldrar till Bosse. Vi kommer att flytta isär inom en månad men för stunden så bor vi ihop och det funkar utmärkt eftersom vi inte är osams på något sätt.

”Skitjobbigt”

För två år sedan berättade Ola och Linda om sina äktenskapsproblem i ”Parpodden”.

– Vi fick barn för tre år sedan, det har varit helt fantastiskt och skitjobbigt. Som det är för alla. Vi ligger aldrig med varandra längre, vi gör verkligen inte det. Vi säger hela tiden att vi ska göra det och att vi ska ta tag i det.

Ola och Linda har sonen Bosse, 5, tillsammans.