Martin Melin om sin nya superlön

NÖJE

”Kommer bli skönt att kunna vara den som faktiskt betalar för en gångs skull”

1 av 3 | Foto: Nöjd Martin Melin.

Camilla Läckberg har tjänat en förmögenhet genom att hitta på brott.

När Martin Melin ska lära kändisar att förhindra brott knappar han in ekonomiskt på författarhustrun med sin nya superlön.

– Det är skönt att tjäna pengar som jag i princip kan använda till att skämma bort henne, säger Melin, programledare för kommande ”Polisskolan” på Kanal 5.

Foto: Camilla Läckberg och Martin Melin.

Martin Melin, rikskänd sedan sin medverkan i ”Robinson” 1997, är gift med deckardrottningen Camilla Läckberg.

Melin, som till vardags arbetar som polis, är van vid att tjäna betydligt sämre än sin förmögna hustru. Men i höst kommer han att skjuta in betydligt mer pengar till hushållet. Som programledare för Kanal 5:s ”Polisskolan” tjänar han, enligt uppgift till Nöjesbladet, cirka 70 000 kronor per avsnitt.

– Jag har ett avtal med kanalen och i det avtalet ingår en sekretessklausul vilket innebär att jag inte får prata om detaljer, säger han om sitt guldkontrakt med kanalen.

Men han sticker inte under stol med att han sitter inne på ett fint avtal som innebär nya möjligheter.

– Det är speciellt att ha en fru som faktiskt tjänar hundra gånger mer än en själv. Därför känns det så oerhört skönt att faktiskt kunna lägga handen på hennes när hon tar fram Visa-kortet på middagen på restaurangen och säga: 'älskling, jag tar det här'. säger han.

”Jag vill ha veckopeng!”

Martin Melin är en flitig användare av Twitter och har under sommaren haft för vana att ironisera kring det faktum att han tjänar avsevärt mycket mindre än sin hustru. När Expressens löpsedel handlade om Läckbergs stora förmögenhet skrev Melin: ”Jag vill ha högre veckopeng!”

Nu ser han fram emot att kunna skämma bort sin livskamrat.

– Det här blir bonuspengar som jag kommer använda till att skämma bort henne. Det känns bra att ta pengar som jag har tjänat in till att bjuda henne på middagar och resor eller vad det nu kan vara. Jag ska inte sticka under stol med att det kommer bli skönt att kunna vara den som faktiskt betalar för en gångs skull, säger Melin.

Har du planerat något speciellt?

– Hon fyller år snart. Det kommer definitivt bli något finare än vanligt då.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!