Facebook-attacken mot ”Farmen”-Paul: Är gubbsjuk

1 av 4 | Foto: TV4 (ALLA BILDER)
Paul och Sanna.

avSofia Johansson

NÖJE

På TV4:s Facebooksida kallas han ”gubbsjuk” och ”snuskgubbe”. Men Farmen-deltagaren Paul Melén, 46, slår ifrån sig kritiken om hans flirt med 24-åriga Sanna Sjöström.

– Det är bara sexuellt frustrerade kvinnor som klagar, säger han till Nöjesbladet.

I kvällens avsnitt av ”Farmen” kunde tittarna se hur Paul Melén tar ett kvällsdopp med utmanaren Sanna Sjöström och pussar henne på kinden. ”Sanna har väckt upp känslor hos Paul Melén, så är det bara. Jag älskar att flirta” säger han i programmet.

Kallas gubbsjuk

På TV4:s ”Farmen”-sida på Facebook anklagas han för att vara gubbsjuk. ”Fy fan vad patetisk han är... urk” skriver någon. Men Paul Melén förstår inte kritiken.

– Det är löjligt. Hon är 24 år och en vuxen kvinna som kan ta ansvar för sitt eget liv. De som klagar är bara frustrerade kvinnor som inte fått sex på åratal, säger han till Nöjesbladet.

Och tillägger:

– Det finns värre saker att reagera på i ”Farmen”. A-K till exempel som visade brösten för Martin när de badade. Det är det ingen som säger något om.

Anna-Carin ”AK” Nyberg, 40, säger att hon badat toppless från dag ett.

– När man har svettats och slitit en hel dag är det helt naturligt att ta av BH:n och bada. Jag ser inte mina bröst som några sexsymboler.

Blir smickrad

Sanna Sjöström tar Paul Meléns flirtande med ro och tycker själv inte att han är gubbsjuk.

– Vi fick bra kontakt och hade kul ihop på ”Farmen”. Jag blir smickrad av att någon tycker så mycket fint om en, säger hon och fortsätter:

– Jag bara skrattar åt dem som tycker att han är gubbsjuk. Åldern har ingen betydelse, vare sig i vänskap eller kärlek.

Har ni något på gång?

– Absolut inte. Jag fann en vän i Paul och det är allt. Men vi håller kontakten.