’Jag har mått ruggigt dåligt’

NÖJE

Kärlekssagan är slut – Anette Molin om den smutsiga separationen med Richard Ruljeff: "Det har varit ett helvete".

1 av 3 | Foto: Utåt sett har kärleken mellan Richard och Anette blomstrat, men bakom fasaden rämnade allt.

Med bubbelbad och guldringar målades en bild om äkta kärlek upp mellan Anette Molin, 36, och Richard Ruljeff, 42, från 2008 års ”Ensam mamma söker”. Bakom fasaden var allt långt i från rosaskimrande.

Nu separerar paret och den gemensamma villan ligger ute till försäljning.

– Det har varit ett helvete för mig, men nu är det slut, säger Anette till Klick!

Orkar inte kämpa mer

Även om båda beskriver det senaste året ihop med ord som kaos, har de kämpat på. Anette har hoppats på att parets problem skulle lösa sig, men nu orkar hon inte kämpa mer.

Richard sover på familjens soffa tills huset är sålt. Han säger att det hänt tråkiga saker mellan honom och Anette, så pass att de inte längre kan hitta tillbaka till kärleken. Han är lättad över beslutet de tagit.

– Jag har mått ruggigt dåligt det senaste året på grund av hela situationen, konsumerat mycket alkohol på helgerna eftersom jag mått psykiskt dåligt, berättar Richard för Klick!

Saknar familjen

Det forna paret har inte längre något gott att säga om varandra. Anette flyttade från hemstaden Västervik till Göteborg för att vara med mannen hon trodde var den rätta. Nu saknar hon närheten till familj och vänner, som inte kan vara där och stötta henne.

– Det är en jättetuff situation, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!