Charlotte Church kastar ut otrogna pojkvännen

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-07-10

Gravida barnstjärnan förtvivlad efter avslöjandet

Gavin Henson och Charlotte Church.

Charlotte Church, 21, är hela Englands tabloidfavorit och gravid i sjätte månaden.

Nu skapar hon nya rubriker genom att sparka ut pojkvännen, Gavin Henson, 24, efter att en ny otrohetsaffär uppdagats.

Om tre månader kommer Charlotte Churchs och Gavin Hensons första barn. Men bebisen ser inte ut att få en bra start på livet.

Charlotte Church blev nyligen vansinnig när hon fick veta att fästmannen sedan 2004, rugbyspelaren Gavin Henson, varit lite väl närgången med en blondinen Tracy Donnelly på en nattklubb utanför Belfast.

En förtvivlad Charlotte sparkade ut Gavin ur deras gemensamma hem i Cardiff och istället flyttade en väninna in som sällskap de sista månaderna av graviditeten.

Gavin flydde hem till sin mamma.

”Hon blev vansinnig”

– Gavin känner sig helt tom över att ha blivit påkommen, men Charlotte lyssnar inte på hans ursäkter, säger en källa, enligt Daily Mail.

– Hon är oerhört arg för tillfället.

Även Charlottes mamma Maria har ett och annat att säga till sin svärson och har flera gånger haft telefonkontakt med honom.

– Hon är väldigt, väldigt beskyddande mot sin dotter, så det är förståeligt att hon är upprörd. Hon trodde att Gavin var en underbar kille men nu vet hon att hon hade fel, säger en källa.

Inte första gången

Gavin och Tracy träffades på en nattklubb, där Gavin och hans lagkamrater festade efter en match. Rugbyspelarna bjöd upp Tracy och hennes vänner till ett hotell.

– Det var ett fyllehångel, eller två, eller tre, säger Tracy själv.

Charlotte och Gavin, även kallade Posh och Becks av Wales, går nu en oviss framtid till mötes.

Men det är inte första gången förhållandet hamnar i blåsväder. Förra året blev Charlotte fly förbannad efter att han somnat i samma säng som en annan tjej på en fyllefest. Charlotte fick då bära honom ut till bilen.

Och i maj i år kastade hon tillfälligt ut honom efter att han flirtat med andra tjejer.

Emma Svensson

ANNONS

Följ ämnen i artikeln