Sofis önskelista: Oktober

NÖJE

Det vill jag ha mest av allt!

Månadens önskningar är både värmande och lyxiga. Spana in mina habegär som är en mix av vaniljkakor, skönhetsnyheter och blixtlåsdetaljer.

Jag älskar klänningar med dragkedjedetaljer. Acne har gjort en makalöst snygg, men en betydligt billigare variant finns även på H&M. Pris, 198 kronor.

Armvärmare från Indiska. Många av mina ytterplagg har trekvartsärm och då är det både snyggt och förbaskat skönt med ett par stickade torgvantar. Pris, 59 kronor.

I Kate Moss kollektion för Topshop hittar man den här randiga skjortan i preppystil. Cool att använda till skinnjacka. Pris, 599 kronor.

Kolla in den här lyxiga dosan från Chanel med doften Coco mademoiselle i krämform. Perfekt att ha i festväskan. Pris, 1?115 kronor.

Jag börjar mer och mer känna mig sugen på halsband igen. Marni gör marknadens snyggaste men nu finns ett liknande på Topshop. Pris, 179 kronor.

Brittiska designern Luella Bartley gör varje säsong roliga tryck. Nu finns många av hennes t-shirtstryck även på pins. Perfekt att hotta upp en tråkig väska med. Pris, cirka 250 kronor.

Missonis mästerliga mönster finns inte bara på plagg och sjalar utan nu även i läppglansform. Pris cirka 200 kronor.

Har du vägarna förbi London ­eller Paris så får du inte missa att smaka på kakorna (Macaroons) från Ladurée. Jag vill ha en pall med kakorna i vaniljsmak.

En av höstens trendfärger som jag inte kan få nog av är senapsgult. Den här stickade tröjan från Malene Birger har dessutom snygga detaljer såsom dragkedjor i sidorna. Pris, cirka 1?500 kronor.

Nu har alla visningar inför våren och sommaren varit. En av nästa säsongs största trender kommer att bli blommigt. Den här drömmen kommer från Stella McCartney.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode