Nu skaffar Cissi en ny partner

NÖJE

Tackar ja till ”Let's dance” - utan Martin.

Succéparet Martin och Cissi har hållit ihop som ler och långhalm sedan de träffades.

Nu kan Aftonbladet avslöja att Cissi har tackat ja till ”Let’s dance” 2008 – medan Martin får följa dramat i tv.

– Hoppas att det inte blir en snygg danspartner, säger Martin.

Foto: SPLITTRAS Nu ställer Cissi upp i ”Let’s dance” igen – utan sin Martin. Han hoppas att TV 4 inte parar ihop henne med någon snygging.

För ett halvår sedan sa årets ”Let’s dance”-vinnare Cecilia Ehrling, 23, att hon aldrig ville vara med i danstävlingen igen. Hon ville för alltid bli förknippad med sin partner Martin Lidberg, 34, som hon blev tillsammans med under programmet.

Nu har hon ändrat sig – men det satt långt inne.

– De ringde från TV 4 och frågade om jag var intresserad. Jag satt i flera dagar och gjorde listor med för- och nackdelar innan jag tackade ja, berättar hon.

Martin stöttar

Att Cissi har tackat ja betyder dock inte att det är säkert att hon får vara med i programmet – det beror på om TV 4 hittar en kändis som passar henne.

– Nu när jag har bestämt mig hoppas jag verkligen det, säger hon.

Martin har hela tiden stöttat henne att följa magkänslan, och är glad att hon beslutat sig för att satsa.

– Men om hon och hennes nya danspartner umgås från morgon till kväll och kommer jättebra överens så är det klart att det kanske känns. Det kal- las ju skilsmässornas program, säger han.

Hoppas på en gubbe

– Jag ska ringa till TV 4 och säga att de inte får para ihop henne med någon snygging, utan en gammal stel gubbe, tillägger han och skrattar.