”Entourage”-stjärna anklagas för fler övergrepp

avLinn Elmervik

NÖJE

Fler kvinnor anklagar ”Entourage”-skådespelaren Jeremy Piven, 52, för sexuella övergrepp.

Nu har stjärnan genomgått ett lögndetektortest för att bevisa sin oskuld, skriver The Independent.

1 av 2 | Foto: Richard Shotwell / AP TT NYHETSBYR N
Jeremy Piven.

I början av november uppgav skådespelaren Ariane Bellamar att Jeremy Piven antastat henne i samband med inspelningen av ”Entourage”. Nu riktar ytterligare två kvinnor anklagelser mot stjärnan.

En av dem är Anastasia Taneie, 30, som jobbade som statist på ”Entourage”-inspelningarna 2009. Hon menar att Piven tog tag i hennes bröst och könsdelar under en inspelningspaus och tryckte upp henne mot en vägg, skriver Buzzfeed.

”Ville bara gå hem”

Hon anmälde aldrig.

– Vid tillfället var jag rädd att ingen skulle tro mig. Jag ville inte ställa till med en scen. Jag ville bara gå hem. Det är det hemskaste jag någonsin upplevt, säger hon till sajten.

Jeremy Piven fortsätter neka till samtliga anklagelser.

”Hände helt enkelt inte”

– Låt mig vara helt tydlig, det här hände helt enkelt inte. Jag skulle aldrig tvinga mig på en kvinna. Jag kan inte svara på varför någon skulle vilja hitta på en sådan här historia, säger han i ett uttalande till Buzzfeed.

Piven är så mån om att skaka av sig anklagelserna att han genomgått ett lögndetektortest där han svarat på frågor om händelserna. Testen ska inte ha kommit på honom med att ljuga, men det finns inga vetenskapliga bevis för att lögndetektorer fungerar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Entourage

MeToo