Därför bör alla vara småkära i Martin ”E-Type” Eriksson

E-types självförtroende och vikingakunskaper fick amerikanerna i ”Allt för Sverige” på fall.

– Tjejerna älskade E-type, Han var underbar. Vi avgudade honom och blev småkära, säger en deltagare. Nöjesbladet förstår de amerikanska medborgarna. Scrolla ner och bli småkär i E-Type du med. 

E-type hoppar in när det gäller

Förutom att vara eurotechnons stora vikingahövding är Martin ”E-type” Eriksson en mäktig krogkung som äger flera restauranger. I somras drabbades ett av E-types restaurangkök av katastrof. Kocken sa upp sig trots att hungriga gäster traktade efter rejält med hamburgaretallrikar och skagenröror. E-type, van från scen med att vifta med både hand och hårman drabbades inte av panik.

- Jag tar några några pass i köket nästa vecka fast jag har fullt upp med spelningar, berättade E-type för Mitt I

E-Type är en redig karl - badar badtunna, dricker bärs och ÅKER SNÖSKOTER NAKEN

E-type berättar om en redig semester:

– Då åker jag direkt upp till Luleå skärgård. Morsans släkt kommer därifrån, vi har en stuga lite utanför stan. Där kan man bada badtunna, dricka en öl eller två, basta och åka naken med skotern.

E-Type är större djurvän än de flesta - även små möss får smaka på E-Types vänlighet

E-type drabbades av råttinvasion av sällan skådat slag. Då E-type är en djurvän byggde han en råttfälla som fångade djuren levande. När buren var full tog E-type den till skogs och släppte ut alla lättade råttor. 

E-Type verkar för ubåtsfred på haven

Martin ”E-type” Eriksson firade 50 år med att köpa Dalarö skans. Planen var att starta en krog - en u-båtskrog.

— Jag vill öppna en rysk bar utanför så alla ubåtar kan gå iland där. En ubåtskrog! Det här är ju första utposten, och vi tänker oss att ubåtarna kan lägga till här så möter vi dem på ett trevligt sätt, säger E-type till Nöjesguiden

E-Type - inte en blyg viol

När E-Type vann en Rockbjörn blev han så till sig att småbyxorna åkte av

Superstjärna - trots det förvirrad när det dyker upp spännande mysförslag

Ska du med hem eller tycker du jag är äcklig?” Trots att 21 år har gått sedan Martin ”E-type” Eriksson deltog i ”Fångarna på fortet” har han inte glömt vad Agneta Sjödin, sa till honom en sen kväll efter inspelningen av ”Fångarna på fortet”. I Filip & Fredriks program ”Nittileaks” berättade han om den missade chansen till kärleksmys med Sjödin.

– Jag blev så paff. Om jag hade varit smartare hade jag sagt ”ja tack”. Hon var ju en av de snyggaste. Men jag var så försiktig.

E-Type råkade köpa en hel medeltida by av misstag - men hängde inte läpp för det

Rekvisitan efter mastodontfilmen ”Arn” var till salu på en nätauktion. E-Type som älskar vikingar och medeltiden blev lite sugen på att kanske klippa till på något ur rekvisitan. Det slutade med att han av misstag råkade köpa nästan hela den medeltida byn

– Jag är i chock. Jag har inte handlat på någon nätauktion förut, så när objekten försvann från hemsidan trodde jag att jag hade förlorat budgivningen - med det var tvärtom. Martin Erikson hade vunnit tolv av husen; däribland Pålsgården, Cecilias hus, ett medeltidskafé, några hönshus och en stallbyggnad.

– Det blev ett lite större kalas för herr Erikson än vad hans revisor uppskattade, kan man säga, berättade artisten skrattande för Nöjesbladet.

Publisert: