”Michael Jackson gömde grov porr”

Av: Filip Joelsson

Publicerad:
Uppdaterad:

av sadomasochistisk karaktär

1 av 4

Amerikansk polis hittade en stor mängd grov porr i Michael Jacksons hem vid ett tillslag 2003.

Sajten Radaronline säger sig ha kommit över tidigare okänt material från utredningen av den barnsexhärva artisten var indragen i, och materialet är chockerande.

2003 utförde amerikansk polis en massiv husrannsakan hemma hos den framlidne världsartisten Michael Jackson.

"Kungen av pop” var indragen i en stor barnsexhärva, och anklagades bland annat för att ha förgripit sig på en ung pojke vid namn Gavin Arvizo.

Hittade 80 filminspelningar

Vi tillslaget på ranchen ”Neverland” ska polisen ha hittat sadomasochistisk porr och bilder ”som målade upp en mörk bild av Jackson, skriver Radaronline, som varit i kontakt med en av de poliser som undersökt fallet.

Samma källa berättar för sajten att de vid tillslaget 2003 ska ha kommit över lappar, dagböcker, dokument, bilder, kassetter och över 80 olika filminspelningar av grov, pornografisk karaktär.

Materialet ska ha visats för minderåriga i bostaden menar Ron Zonen, en av de åklagare som drev åtalet mot Jackson.

”En hel del av det här materialet användes för att göra barnen avtrubbade, och Michael erkände under rättegången att han lät barn vara i hans säng under långa tidsperioder”, säger Ron Zonen till Radaronline.

Friades från misstankar

Michael Jackson riskerade 20 år i fängelse för de påstådda brotten, men trots alla de fynd som ska ha hittats på Michael Jacksons ranch, och trots alla de vittnesmål som trädde fram i samband med utredningen, friades artisten från alla misstankar 2005.

Innan sin död uppges stjärnan ha betalat närmare 1,6 miljarder kronor till 20 offer för att få dem att hålla tyst, skriver Radaronline.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN