American Idol

Jordin Sparks är gift – och gravid

Väntar första barnet med maken

Av: 

Louise Åström

NÖJE

Jordin Sparks är både nygift och väntar sitt första barn.

Men graviditeten kom som en chock för paret.

– Det har varit helt galet, säger hon i en intervju med People.

Den tidigare ”American Idol”-vinnaren Jordin Sparks har gift sig i hemlighet. Hon och pojkvännen Dana Isaiah gifte sig i mitten av juli. Nu väntar paret sitt första barn tillsammans, skriver People som intervjuat paret.

– Vi båda är väldigt exalterade. Han har velat skrika det från bergstoppar. Vi är väldigt stolta över att vara gifta och att få fira detta, säger Sparks i intervjun.

”Det var en chock”

Det var efter bröllopet som Sparks upptäckte att hon var gravid. Beskedet kom som en chock.

– Han kom in och jag sa ”Jag är gravid”. Det var en sån chock för oss båda. Jag vände mig om och började gråta i garderoben. Det har varit helt galet för allt förändras. Allt har gått så snabbt. Men när vi kommit över den första chocken är det precis som med bröllopet. Att kunna dela de här otroliga sakerna är en så bra sak. Vi gjorde detta tillsammans.

Ett uppvaknande

I intervjun berättar Sparks också att det bara tog några dagar efter att hon träffat Isaiah innan hon hade bestämt sig för att de skulle bli man och fru.

– Jag tänkte att ”det där är min man”. När jag är med honom känner jag mig trygg och lugn och det är inte saker som jag känner normalt sett. Så det var ett uppvaknande för mig.

ANNONS EXTERN LÄNK

SISTA CHANSEN! Skaffa ett nytt HBO Max-konto här och få 50 % rabatt – livet ut!

Hbo Max

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

American Idol